PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV KATARINE BAĆOVIĆ: Objavljeni najnoviji detalji o aferi "TUNEL"
Katarina Baćović, Foto: Printscreen/TV Vijesti

potraga

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV KATARINE BAĆOVIĆ: Objavljeni najnoviji detalji o aferi "TUNEL"

Podneta krivična prijava protiv odbegle Katarine Baćović

Objavljeno:

Crnogorska policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv Podgoričanke Katarine Baćović zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je iskopala tunel od podruma privatnog stana u Njegoševoj ulici do depoa podgoričkog Višeg suda.

Kako je saopšteno portalu RTCG iz Uprave policije Baćovićevoj se na teret stavljaju krivična dela kriminalno udruživanje, teška krađa, sprečavanje dokazivanja u saizvršilaštvu i falsifikovanje isprava.

Prethodno su krivične prijave zbog kriminalnog udruživanja, teške krađe i sprečavanja dokazivanja u saizvršilaštvu, podnete protiv grupe državljana Srbije Veljka Markovića (1991), Milana Markovića (1970), Dejana Jovanovića (1993) i Vladimira Erića (1991), koji su označeni kao kopači 30 metara dugog tunela. Za njima je raspisana poternica.

Tunel, Crna Gora
foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

Za nešto više od mesec dana od kad je javnost informisana o postojanju tunela uhapšena je samo jedna osoba. Reč je o Podgoričaninu Predragu Miranoviću, koji se sumnjiči da je pomagao osumnjičenima.

Tunel, Crna Gora
foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

U dosadašnjoj istrazi kojom rukovodi podgoričko Osnovno državno tužilaštvo pregledano je na stotine sati snimaka s nadzornih kamera, pronađen je alat kao i kombi koji su kopači koristili. Nalogodavac je i dalje zvanično nepoznat. Motiv kopanja tunela i dalje je nepoznat, a popis stvari i predmeta u sudskom depou nije do kraja izvršen zbog obima posla.

Bonus video:

04:09

TUNEL JE ODJEK PROBLEMA U KOJIMA SMO 30 GODINA Predsednik Slobodne Crne Gore u neverici: Ovo je NEVIĐEN IZOSTANAK ODGOVORNOSTI!

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.