PRETIO BATINAMA I SIDOM: Devojku godinu dana držao KAO ROBINJU!
Foto: Shutterstock

u pritvor

PRETIO BATINAMA I SIDOM: Devojku godinu dana držao KAO ROBINJU!

Damir Pejović više od godinu dana držao devojku kao roba! Nesrećnu ženu je tukao, snimao njihov seks i pretio da će njenu ćerku zaraziti sidom!
Objavljeno: 22:34h

Optužnica protiv Pejovića podignuta je 11. aprila ove godine, a u njoj je iznesen niz šokantnih detalja zlostavljanja, koje su obe žrtve preživele.

Naime, prema navodima optužnice, Pejović je od kraja septembra 2015. do 17. januara ove godine, dok je bio u vezi sa T. D, postepeno uspostavio kontrolu nad njenim ličnim i profesionalnim životom i stavio je u ropski položaj. U decembru 2015. ograničio je T. D. slobodu kretanja tako što joj je na mobilni telefon instalirao program za lociranje, kako bi imao uvid gde se ona nalazi.

foto: Shutterstock

Od 17. januara nesrećna žena nije mogla nikuda da ide niti da stupi u kontakt sa nekim bez Pejovićevog dopuštenja. On ju je na takav odnos prinudio tako što ju je snimao tokom seksualnog odnosa na početku veze, a potom pretio tim snimcima da ga ne bi prijavila policiji.

foto: Shutterstock

Takođe, u januaru ove godine brutalno je pretukao T. D. u njenoj vikendici u Hadžićima. Rukama ju je udarao po glavi, ramenima, nogama... U jednom momentu uhvatio ju je za glavu i, držeći je za kosu, njenom glavom udario staklo slike na zidu iznad kamina u vikendici. Ona je tada zadobila lake povrede, nagnječeni su joj slepoočnica i ušna školjka.

Hrvatica razbesnela ceo svet izjavom: Silovanim devojčicama treba zabraniti abortus!

Optuženi je pretio da će ubiti i maloletnu ćerku ubiti T. D. tako što će im poslati narkomana da ih ubode iglom zaraženom hepatitisom i HIV-om. Žrtva je sa svog računa morala Pejoviću da isplati i oko 30.000 evra, kako bi se iskupila za svoje “loše ponašanje”. On je za taj novac kupio sebi automobil i sportske motocikle.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.