"GDE TI JE SRPSKI PASOŠ?": Bukti RAT na MREŽAMA zbog prezgodne Almine, zaratili zbog DRŽAVLJANSTVA! (VIDEO)
Foto: alminahajr / Instagram

veoma popularna na društvenim mrežama

"GDE TI JE SRPSKI PASOŠ?": Bukti RAT na MREŽAMA zbog prezgodne Almine, zaratili zbog DRŽAVLJANSTVA! (VIDEO)

Almina se trudi da ne pridaje previše pažnje tome, već da svojim pratziocima, koji se broje u desetinama hiljada, ponudi što interesantniji sadržaj

Objavljeno:

Almina Hajradinović je mlada influenserka koja je u poslednje vreme postala veoma popularna na društvenim mrežama što zbog svog sadržaja, tako i zbog atraktivnog izgleda. Ipakl, treća stvar koja veoma privlači pažnju brojnih njenih pratilaca širom Balkana jeste njeno poreklo, nacionalna opredeljenost, pasoš(i) i zvanično državljanstvo.

Na svojim profilima na TikToku, Instagramu i Fejsbuku Almina ponosno ističe da je iz mešovitog braka. Majka joj je polu Turkinja, polu Albanka, otac je Srbin iz Sandžaka, dok je atreaktivna influenserka rođena u Prilepu, u Severnoj Makedoniji, živela je u Sarajevu, dok je trenutno stanovnik Abu Dabija.

Njeni geni i koreni bili su dovoljan razlog da veliki broj korisnika pomenutih društvenih mreža Almini javno u komentarima piše različite komentare u vezi sa njenim poreklom, ali i poreklom njenih roditelja.

Ima državljanstvo Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije

"Polu Albanka, polu Turkinja, a srpski pasoš?", glasio je jedan komentar koji je Almini poslužio kao povod za objavu u kojoj će pokazati pasoše država koje poseduje i tako staviti tačku na pisanja i pitanja o poreklu i nacionalnosti.

U videu na TikToku snimila je svoja dva pasoša - jedan Federacije Bosne i Hercegovine, drugi Severne Makedonije i napomenula da je rođena u Prilepu, dok joj je kuća u Sarajevu, iako trenutno živi u Abu Dabiju, kao i da se "ne zamara glupostima", ciljajući na teme o veri i naciji, koje su često predmet sporenja i rasprava na Balkanu, gde su mnoge porodice u sličnoj situaciji.

"Devojka je iz mešovitog braka, ima gene sa više strana brdovitog Balkana. Svako za sebe ima pravo reći šta oseća. I da ima srpski pasoš ne bi značilo da je Srpkinja", glasio je jedan od komentara podrške koji je izazvao najviše pažnje.

U svakom sličaju, Almina se trudi da ne pridaje previše pažnje tome, već da svojim pratziocima, koji se broje u desetinama hiljada, ponudi što interesantniji sadržaj, ali i pokaže prelepe destinacije širom sveta koje posećuje.

(Espreso/ Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.