KADA SU UGLEDALI TITA NA EKRANU, POČELI SU DA VRIŠTE! Maršal se "obratio" publici u Sarajevu na dočeku, ŠOK (VIDEO)
Tito u Sarajevu, Foto: Printscreen/TikTok/adfood2

hit snimak

KADA SU UGLEDALI TITA NA EKRANU, POČELI SU DA VRIŠTE! Maršal se "obratio" publici u Sarajevu na dočeku, ŠOK (VIDEO)

Bivši predsednik Jugoslavije i vođa KPJ se na zanimljiv način "obratio" sarajevskoj publici

Objavljeno:

Na proslavi Nove godine u Sarajevu bilo je mnoštvo poznatih izvođača, ali najzanimljiviji deo je bio onaj kada se na velikim ekranima pojavio Josip Broz Tito.

Bivši predsednik Jugoslavije i vođa KPJ se na zanimljiv način "obratio" sarajevskoj publici, a pretpostavlja se da je poruka generisana putem veštačke inteligencije.

@adfood2 Josip Broz Tito se na zanimljiv način obratio sarajevskoj publici u novogodišnjoj večeri✨ #newyear #newyearseve #welcome2024 #sarajevo #bosnia #bosniaandherzegovina #balkan #fyp #foryou #viral #yugoslavia #serbia #croatia ♬ original sound - ADFood

Na scenu su u jednom trenutku izašli voditelji koji su imali priliku da "popričaju" sa Titom, a publika je vrištala od oduševljenja.

Tito je u u skeču ispričao i anegdotu sa čuvenog dočeka Nove godine kada su, kako navodi on, Sofija Loren i Elizabet Tejlor poslali poznatog holivudskog glumca Ričarda Bartona koji je igrao Tita u filmu Bitka na Sutjesci "po ćevape".

Bonus video:

01:07

TITO KADA JE ČUO ŠTA PATRIJARH VOZI SAMO JE DAO OVO NAREĐENJE! Unuk Josip Broza otkrio: Crkva nije smela da se meša u posao države

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.