AUTOBUS PUN TURISTA IZ BOSNE SE PREVRNUO U VENECIJI: Najmanje 30 povređenih, PRIZORI SA LICA MESTA JEZIVI (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@vigilidelfuoco

UŽAS

AUTOBUS PUN TURISTA IZ BOSNE SE PREVRNUO U VENECIJI: Najmanje 30 povređenih, PRIZORI SA LICA MESTA JEZIVI (FOTO)

Dvospratno vozilo, bosanskih registarskih oznaka, prevrnulo se na bok

Objavljeno:

Strah je zavladao venecijanskim krajem nakon što je turistički autobus iz Bosne sleteo s puta, a kako fanpage.it tvrdi povređeno je najmanje 30 putnika.

Nesreća se dogodila noćas oko 2.30 u San Dona di Piave, kada se autobus sa 79 putnika vraćao iz Punta Sabionija gde su dočekali Novu godinu.

Dvospratno vozilo, bosanskih registarskih oznaka, prevrnulo se na bok, a prema prvim slikama sa lica mesta prizor je jeziv. U autobusu je bilo 79 putnika i 2 vozača.

Vatrogasci, koji su stigli iz lokalnog odreda iz Jezola i Mestrea (Venecija), obezbedili su autobus koji se prevrnuo na bok i izvršili izvlačenje svih ljudi koji su još uvek bili prisutni u autobusu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Twitter/@vigilidelfuoco

Autobus bosanskohercegovačkih turista, vraćao se u Trst, nakon što je prisustvovao novogodišnjem vatrometu na Punta Sabbioni, takođe u Veneciji. Vozilo je potom izvađeno pomoću dizalica za pomoć na putu.

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta, a akcije spasavanja vatrogasaca završena je u 7.30 časova.

"Veliko hvala celom medicinskom i zdravstvenom osoblju na dužnosti večeras, policijskim snagama i vatrogascima koji su preduzeli mere za upravljanje mogućim velikim vanrednim situacijama", prokomentarisao je generalni direktor Ulss4 Mauro Filipi.

"Srećom sve je bilo ograničeno na desetak lakše povređenih; angažovanje, posebno na naprednom punktu prve pomoći u Jesolu, bilo je uočljivo u dočeku i pružanju svih potreba za medicinskom i hitnom pomoći putnicima koji su noć proveli u ovaj objekat".

Bonus video: TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

(Espreso/fanpage/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.