BAKIRU IZETBEGOVIĆU NIKO NIJE PRETIO? On tvrdi da jeste, a zvanični podaci...
Foto: Fonetap

s kojim pravom?!

BAKIRU IZETBEGOVIĆU NIKO NIJE PRETIO? On tvrdi da jeste, a zvanični podaci...

Izetbegović je izjavio da ne želi da njegova supruga doživljava neprijatnosti, dok građani Sarajeva taj postupak oštro osuđuju
Objavljeno:

Kao načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH pre nekoliko godina i sam Podžić je imao službenu pratnju i policijsku zaštitu, iako se tome protivio. Ustaljenu praksu u BiH da se službena vozila koriste u privatne svrhe najoštrije osuđuje, posebno pod izgovorom zaštite bezbednosti.

- To je za svaku osudu i mislim da smo pre svega svi građani BiH i da moj život ništa nije vredniji od vašeg. I moramo praviti sistem u kojem trebamo biti svi zaštićeni. Izdvajanje pojedinačno, protiv sam toga - dodaje Podžić.

Sličnog su mišljenja i građani Sarajeva, koji su komentarišući ovaj slučaj rekli da Bakir za suprugu treba uzeti privatnu zaštitu, a ne državnu imovinu.

Korisnici društvenih mreža pitaju se da li je reč o ishitrenom odgovoru Bakira Izetbegovića, ali i s kojim pravom državnom imovinom štiti privatnu osobu.

Tarik Kapetnović, koji se bavi marketingom društvenih mreža, dodaje kako je vreme da član Predsedništva i lider SDA konačno promeni savetnike za medije.

- Od izjava da će zaposliti 100.000 osoba, do ovih poslednjih kojima izaziva bes kod običnog građanina koji problem nesigurnosti oseća na svakom koraku. Ishitreno i neprezno - dodaje Kapetanović.

Analitičar političke svakodnevice Esad Bajtal dodaje kako je ponašenje bračnog para Izetbegović mnogo ozbiljnije od lošeg pristupa medijima. Reč je o nepoštivanju javnosti, građana i države.

(Espreso / N1)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.