"NISMO ZNALE DA JE ŽRTVA NASILJA": Koleginice šokirane ubistvom Nizame! Nije imao ko da je zaštiti
Nermin Sulejmanović, Foto: AP Photo Armin Durgut, Instagram

tragedija

"NISMO ZNALE DA JE ŽRTVA NASILJA": Koleginice šokirane ubistvom Nizame! Nije imao ko da je zaštiti

Već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici

Objavljeno:

Građani Gradačca masovno su izašli na današnji protest nakon što je njihova sugrađanka Nizama Hećimović koja je bila žrtva nasilja, brutalno pretučena, pa ubijena.

Njene koleginice s kojima je radila u firmi “Kula” Gradačac u suzama i šoku, piše N1, prenosi Srpskainfo.

– Zajedno smo radile godinama. Šok, šok, šok. Nismo znali da je žrtva nasilja, krila je, nije iskazivala. Šta se desilo? Nažalost, trudila se da zaštiti sebe i dete, a niko se nije obazirao, niko je nije zaštitio. Nije imao ko da je zaštiti – rekla je njena koleginica.

Nakon svega, ističe, ne oseća se sigurno.

Starija sugrađanka ističe: “Ovdje više niko nije siguran – ni muškarci, ni žene, ni deca. Žene posebno nisu zaštićene.”

Uputila je apel nadležnima.

– Policija bi trebala da više vodi računa o omladini, gde hoda, šta rade i da obilaze kafiće da se ovo ne dešava – kazala je.

Brutalni zločin

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/N1/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.