PRVO PODRŽAO MONSTRUMA IZ GRADAČCA, A SAD JAVNO PRETI: "Dođite, gnjide jedne..." (FOTO)
Podržava ubicu, Foto: Printskrin/Instagram

UŽAS

PRVO PODRŽAO MONSTRUMA IZ GRADAČCA, A SAD JAVNO PRETI: "Dođite, gnjide jedne..." (FOTO)

Pojedini su čak pisali poruke podrške monstrumu

Objavljeno:

Mladić koji je podržavao Nermina Sulejmanovića tokom jezivog prenosa ubistva supruge prema nezvaničnim informacijama nalazi se pod istragom!

Sulejmanović je u petak, podsetimo, pretukao i ubio nevenčanu suprugu Nezimu Hećimović, a potom usmrtio još dve i ranio tri osobe. Ubistvo supruge, koje je prenosio uživo na društvenim mrežama, gledalo je u jednom trenutku čak 15.000 ljud!i

Pojedini su čak pisali poruke podrške monstrumu, a ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak najavio je da će svi koji su na društvenim mrežama podržavali ubicu biti sankcionisani.

- Mi ćemo vas sve locirati, nema treba nekoliko minuta, bolje da se sami prijavite. Ako ne, bićete lišeni slobode i protiv vas će biti pokrenuti postupci. Ako neko podržava ubicu odgovoran je kao i onaj ko je izvršio ubistvo - kazao je Isak za FTV.

Među onima koji su podržali Sulejmanovića je i izvesni Huso I. koji je pisao direktne poruke podrške monstrumu.

1 / 3 Foto: Printskrin/Instagram

Mladić je tokom jezivog prenosa pisao da mu je Sulejmanović "brat" te iskazivao oduševljenje monstruoznim i krvavim pohodom. Raport nezvanično navodi da je mladić pod istragom i da će biti među prvima protiv kojih će biti pokrenut postupak.

Navodno je neke svoje objave izbrisao, ali su ih istražni organi dokumentovali i biće upotrebljeni kao dokaz.

Huso I. je na na društvenim prozivke odgovorio brutalnim pretnjama.

- Ko god ima da mi kaže nešto od vas jajara, slobodno dođite i recite, svako zna gde živim. Vi ste rute male i gnjide koje su jake samo na tastaturi. Trebalo je da izađete vani i da se pokažete. Pozdrav za sve mangupe - napisao je mladić uz smajlije koji se vesele.

Ne treba zaboraviti da je snimak brutalnog ubistva bio na društvenim mrežama čak četiri sata i da su ga videle hiljade ljudi. Policija je rekla da je 20 minuta nakon zahteva tužilaštva Meta uklonila snimak sa Instagrama, međutim, pitanje je zašto je trebalo toliko vremena da snimak bude uklonjen.

Nermin Sulejmanović, koji je prijavljivan policiji za nasilje u porodici, podsetimo, ubio je u petak nevenčanu suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Na uznemirujućem snimku, koji je sada obrisan, pitao je nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a Nezima je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nermin je nakon ubistva supruge ubio oca i sina, turske državljane Ondera i Denisa Džengiza, a supruga i majka supruga ubijenih je ranjena i nalazi se u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.