Od ove Bosanke može da uči ceo Balkan: OKANITE SE RATA, KO ĆE ZA VAS DA RATUJE?!
Foto: Profimedia

brutalno iskrena

Od ove Bosanke može da uči ceo Balkan: OKANITE SE RATA, KO ĆE ZA VAS DA RATUJE?!

Svojim pismom uzdrmala je region. Postavila je jednostavno pitanje: PA DOBRO LJUDI, JESTE LI VI NORMALNI?
Objavljeno:

Ja neću da idem odavde, ne želim da idem odavde! Ako su (u ratu) u mom haustoru živjeli i preživjeli svi, i Slobodan, i Minka, i Jadranko, i Atif, i Zdravko, i Bedra, i Ćamil, i Nađa, i Juso, i Amira, i Mićo, i Safija, i Nada, i Mirza, mogu i sada! Tako je bilo i tako će ostati! U moj dom su uvijek dobro došli svi ljudi, bez obzira kako se zvali!

Dosta je više njihove retorike iz udobnih fotelja. Ne dajte da vas glupe glave zavade, jer ništa bolje i ne znaju, nego da zavađaju. Zapamtite, da ljudi koji ništa ne znaju, samo stvaraju sukobe! Nisu u stanju bili ni za 20 godina da poprave ruševine, pogledajte nam fasade zgrada, pogledajte nam privatizovanih kompanija, pogledajte nam javnih komunalnih preduzeća? Kada nemaju talenta da grade, imaju jezik da ruše!

Zato začepite im usta vedrim osmijehom i znanjem koje nemate gdje da pokažete, jer radna mjesta svojim kvazireformama ubijaju svakog dana! Budite hrabri i ponizite njihovu oholost, neznanje, loše poteze zbog kojih svi ispaštamo! Šutnja je najgora, jer šutnjom ubijamo i sebe, i sve oko nas.

I okanite se više rata, jebo vas rat!!!

BONUS VIDEO:

Vratio se ĆIVOT: LEGENDA SLAGALICE nam je bila u gostima i tom prilikom...

(Espreso.co.rs / 6yka.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.