Džeremi Klarkson i ona dvojica imaju novi Top Gear! I bolje je od starog! Vežite se, polećemo! (VIDEO)
Foto: AP, AMAZON / PRINTSCREEN

STARA POSTAVA, NOVO IME

Džeremi Klarkson i ona dvojica imaju novi Top Gear! I bolje je od starog! Vežite se, polećemo! (VIDEO)

Nova emisija "The Grand Tour" već obara mnoge rekorde, zbog čega su u BBC sigurno u suzama
Objavljeno: 22:34h

BBC je u suzama.

Nema sumnje, biće ovo veliki udarac za BBC. Počevši od uvodne scene, snimljene u stilu filma "Pobesneli Maks", koja je koštala preko dva i po miliona funti - jasno je u šta je uložen novac. Klarkson je likovao, a izjavio je i da ga Amazon neće otpustiti zbog politike:

- Na internetu smo što znači da bih pred kamerama mogao da zadovoljavam konja, ukoliko želim.

U suštini, šou je sve ono što su fanovi očekivali: tri Engleza psuju i putuju po svetu, trošeči (Amazonove) milione i vozeći najbolja kola. Ipak, da ih BBC ne bi tužio, morali su da izbace sve što podseća na "Top Gear". Njihova emisija se praktično pretvorila u turneju po svetu, a umesto čuvenog studija, sada je tu - šator.

The Grand Tour je postao pravi hit, ali ne samo među gledaocima Amazona. Naime, serijal je pokidao i na torentima i već je stigao do statusa "sadržaja koji se najviše piratizuje", tj. skida nelegalno s interneta.

Pirati su prvu epizodu skinuli skoro 8 miliona puta, drugu oko 6 ipo, a treća je već prebacila 4 ipo miliona preuzimanja. Koliko je ovo veliki hit sugerišu i podaci da je Grand Tour već nadmašio Igru prestola prema broju nelegalnih preuzimanja.

I britanski i američki mediji su puni hvale za novi šou, navodeći da je ovo "Klarksonova osveta", da je "Grand Tour kao Top Gear na steroidima" i svi zaključuju jedno: Otkaz sa BBC je najbolja stvar koja se Klarksonu i ekipi dogodila. Reklo bi se, ne samo njima već i svetu automobila na televiziji.

(AS)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.