Da li ćete posle ovih Bekerovih reči i dalje podržavati Novaka u šokantnoj odluci? (FOTO)
Foto: Reuters

nije trenirao dovoljno?

Da li ćete posle ovih Bekerovih reči i dalje podržavati Novaka u šokantnoj odluci? (FOTO)

On tvrdi da nije znao da li je Srbin imao nekakvih ličnih problema
Objavljeno: 10:58h

GOTOVO JE! Novak Đoković je doneo odluku koja će mu promeniti dalji tok karijere! (VIDEO)

Beker je u saopštenju o raskidu saradnje naglasio da je u pitanju zajednički dogovor, te poželio Đokoviću sve najbolje u nastavku karijere i ličnom životu.

- Ovakve odluke se ne donose preko noći, to je proces. Bila je ovo neverovatna vožnja. Imali smo tri uspešne godine. Naravno, bilo je i nekoliko poraza koje bih želeo da zaboravim, ali da nam je neko pre tri godine rekao da ćemo ostvariti ovo što jesmo, odmah bih to potpisao - rekao je Beker.

Đoković je trenutno drugi teniser sveta, lidersu poziciju mu je preoteo Endi Mari, a povratak na vrh će verovatno morati da sačeka do Vimbldona.

foto: Reuters

- Siguran sam da ga je gubljenje prvog mesta od Endija Marija povredilo. Znam da ga je poraz u finalu US Opena (od Stanislasa Vavrinke) povredio. Mislim da mu je to i bilo potrebno, da shvati kako je kada se gubi, jer nije gubio dve i po godine. Uveren sam, a ja ću biti njegov najveći navijač sledeće godine, da će se vratiti na prvo mesto i nastaviti da bude najdominantniji teniser sveta. Ali mora mnogo da radi. Mora da se vrati u "kancelariju", da trenira satima i koncentriše se na ono što ga čini najboljim - zaključio je Beker.

(Espreso.co.rs / B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.