SA AGASIJEM SE NAJBOLJE RAZUMEO: Nole je ispričao kako je došao do odluke da angažuje Andrea pre ostalih!
Foto: Fonetap

zato što je revolucionar

SA AGASIJEM SE NAJBOLJE RAZUMEO: Nole je ispričao kako je došao do odluke da angažuje Andrea pre ostalih!

Srpski teniser je dao opširan intervju za "Gazetu delo sport"

Objavljeno:
foto: Reuters

- Ima istine u tome jer mi je taj trijumf doneo dosta različitih, pomešanih emocija. S jedne strane, to je bila sreća kakvu ranije nikada nisam osetio, dok me je istovremeno sve što se dešavalo iscrpelo u potpunosti. Od tada su krenule i moje loše igre, ali kada to kažem ne mislim samo na rezultate, već i na koncentraciju. Iako sam izgubio finale Rima, sada se osećaj drugačije jer sam uspeo da oslobodim pozitivnu energiju. U polufinalu protiv Dominika sam odigrao najbolji meč u poslednjih deset meseci i to je nešto što predstavlja optimalnu bazu za dalje. Što se finala tiče, Saša je bio sjajan, zasluženo je pobedio – bio je bolji - rekao je Novak o tome.

Razloge za angažovanje Agasija je nekoliko puta iznosio, glavni je taj što je on jedini igrač koji je uspeo da padne nisko u karijeri i da se onda vrati na pravi put. Međutim, Srbin je naveo još neke.

foto: AP

- Stilovi tenisa nas dvojice veoma su slični, pritom – on me je oduvek inspirisao. Obe te stvari pomažu, ali, najpre, Andreovo iskustvo jako je slično mom, ako ne i gore. Došao je do trenutka u karijeri u kom je odbacivao sport koji je voleo, ispao je iz prvih 100 na svetu posle perioda u kome je dominirao, ali je uspeo da se izdigne, ponovo pronađe sebe i vrati se na vrh ATP liste. Upravo je zbog toga on taj koji najbolje zna šta vam je potrebno da se izdignete i vratite jači nego ikada pre. Istovremeno, Andre je teniski revolucionar, pre svega zbog svoje harizme, a i pored svega toga uspeo je da ostane na zemlji - razjasnio je drugi reket planete.

BONUS VIDEO: Frka na južnoj tribini pred početak utakmice Partizan - Mladost

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.