ĐOKOVIĆ NA DODELI ZLATNE LOPTE! Srbin gost iznenađenja, postavljeno mu NEZGODNO pitanje (VIDEO)
Novak Đoković na ceremoniji dodele Zlatne lopte, Foto: EPA/ Mohammed Badra

navijači ga okružili

ĐOKOVIĆ NA DODELI ZLATNE LOPTE! Srbin gost iznenađenja, postavljeno mu NEZGODNO pitanje (VIDEO)

Zabavno je, fudbal je nadaleko najpopularniji sport na svetu i odrastao sam gledajući ga i igrajući ga, rekao je Novak

Objavljeno: 21:43h
Veljko Petrović

Novak Đoković došao je na ceremoniju dodele Zlatne lopte u Parizu, a u istom gradu je prisustvovao i finalu Svetskog prvenstva u ragbiju.

- Svuda sam, pomalo sam i na teniskom terenu. Lepo je iskoristiti priliku kad je imam, da gledam u gradu neki veliki sportski događaj. Prvo finale u ragbiju, sada i dodela Zlatne lopte. Do sada nisam bio ni na jednom ni na drugom i stvarno uživam - rekao je Đoković.

I sam je više puta deo sličnih ceremonija, s tim što je u tim situacijama biran za najboljeg sportistu planete u izboru Laureusa.

- Zabavno je, fudbal je nadaleko najpopularniji sport na svetu i odrastao sam gledajući ga i igrajući ga. Moj otac je neko vreme igrao i profesionalno i stvarno sam uzbuđen što sam ovde - istakao je Đoković.

Koji je sledeći srpski fudbaler koji bi mogao da osvoji nagradu za najboljeg na svetu?

- U to je dobro pitanje. Mislim, bilo bi sjajno kad bi srpski fudbaler osvojio Zlatnu loptu. Mislim da imamo nekoliko odličnih igrača u ovoj generaciji. Imamo rekordera u nacionalnom timu, Aleksandra Mitrovića, on igra sjajan fudbal. Imamo Tadića koji je bio kapiten Ajaksa nekoliko godina, imamo Sergeja Milinković-Savića, stvarno odlične igrače. Nadam se da će zajedno uraditi nešto dobro na Evropskom prvenstvu. Ali, sa igračima kakvi su Mesi, Holan i Mbape, teško je osvojiti Zlatnu loptu, ne znam da li je realno - zaključio je Đoković uz osmeh i nadu da nije i nemoguće.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.