NAJBOLJI U ISTORIJI SVOG SPORTA ODUŠEVLJEN NOLETOM: Morate da se divite Novaku, on je jednostavno šampion šampiona!
Novak Đoković, Foto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

pohvala

NAJBOLJI U ISTORIJI SVOG SPORTA ODUŠEVLJEN NOLETOM: Morate da se divite Novaku, on je jednostavno šampion šampiona!

Novak je sada dva Grend Slema ispred najbližeg pratioca Rafaela Nadala

Objavljeno:

Verovatno najbolji igrač u istoriji snukera Roni O'Saliven, sedmostruki svetski šampion, još jednom je iskazao oduševljenje ka Novaku Đokoviću.

On nikada nije krio simpatije prema Novaku, a prošle godine, kada je Novak imao velikih problema zbog zabrana učešća na određenim turnirima, rekao je da će Đoković osvojiti najviše Grend Slemova u istoriji.

Ovoga puta je za Đokovića rekao da je ubedljivo na vrhu, i to kada su u pitanju svi sportovi.

- Svi, bilo da igraju fudbal, golf, tenis ili hokej, kojim god sportom da se bave, gledaju Đokovića. On je u vrhu sa najboljim sportistima u bilo kom sportu… on je jednostavno šampion šampiona - poručila je snuker legenda.

Roni O'Saliven
foto: Profimedia

Podsetimo, O'Saliven je u aprilu 2022. za naš portal rekao:

- Morate da se divite Đokoviću. On je najbolji igrač svih vremena i osvojiće najviše Grend slemova u istoriji tenisa. Tu su i Rodžer Federer i Rafael Nadal, njih trojica su fenomenalna pojava za sport. Ako se uporedimo Novak i ja, imamo različite stilove igre, više sam sličan Federeru. Rodžer ima samopouzdanja, ali Novak je više neka mešavina stilova i sve ima u sebi. Ovde imate Rodžera, ovde Rafu... Novak je tu u sredini, ima deo Rodžera i ima deo Rafe. Mora da mu se oda priznanje da je jedan neverovatan igrač sa neverovatnim talentom. Uvek smo znali da će biti poseban, ali kada je počeo sa dijetama i kada je podigao igru na neki sledeći nivo, to je bila prava stvar.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.