ŠTETA, I ĐERE ZAUSTAVLJEN U ČETVRTFINALU: Laslo izgubio kao Korda od Novaka, propustio MEČ LOPTU za 2:0!
Laslo Đere, Foto: EPA/Yoan Valat

atp oklend

ŠTETA, I ĐERE ZAUSTAVLJEN U ČETVRTFINALU: Laslo izgubio kao Korda od Novaka, propustio MEČ LOPTU za 2:0!

Pri rezulatu 5:4 u drugom setu, Đere je servirao za pobedu

Objavljeno:

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u polufinale turnira u novozelandskom Oklendu, pošto je poražen od francuskog igrača Konstana Lestjena sa 6:2, 6:7 (2), 5:7.

Duel između Lestjena i Đerea, 65. i 70. tenisera sveta, trajao je dva sata i 47 minuta. Laslo je u prvom setu dva puta oduzeo servis Francuz, dok je u drugom delu igre srpski igrač brejk napravio u sedmom gemu.

Pri rezulatu 5:4 Đere je servirao za pobedu i imao meč loptu, ali je Lestjen uspeo da dođe do brejka i rezultatskog izjednačenja. Set je zatim otišao u taj-brejk koji je rezultatom 2:7 pripao francuskom teniseru.

Sve do devetog gema u trećem setu nije bilo brejkova, a tada prvi servis rivalu uzima Lestjen. Ni tu nije bio kraj drami.

Srbin je u sledećem gemu realizovao četvrtu brejk loptu i ostao u meču, da bi Francuz u 11. gemu ponovo napravio brejk, koji je potvrdio nakon što je iskoristio četvrtu meč loptu.

U polufinalu Lestjen će igrati protiv sunarodnika Rišara Gaskea, koji je u četvrtfinalu bio bolji od Belgijanca Davida Gofana (1:6, 6:1, 6:1).

Drugo polufinale čine drugi nosilac Britanac Kameron Nori i američki igrač Dženson Bruksbi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.