ZABRANJENI ZVIŽDUCI ĐOKOVIĆU, STARI RIVAL SE POBUNIO: Treba im dozvoliti!
Novak Đoković i Sten Vavrinka, Foto: EPA/Justin Lane

nije fer

ZABRANJENI ZVIŽDUCI ĐOKOVIĆU, STARI RIVAL SE POBUNIO: Treba im dozvoliti!

Sem najave Tajlija, Novaku naruku ide i žreb

Objavljeno: 10:04h

Mnogi se pitaju kako će Novak Đoković biti dočekan pred Australijan open u Melburnu, državi Viktoriji, iz koje je deportovan prošle godine.

Direktor prvog grend slema sezone, Krejg Tajli, rekao je da će svaki gledalac koju se bude ponašao nedolično biti kažnjen, a zabranio je čak i zvižduke Novaku kako bi očuvao reputaciju Ozi opena.

Na tu vest je odmah odreagovao švajcarski teniser Sten Vavrinka koji smatra da navijači na Australijan openu treba da uživaju potpunu slobodu.

- Treba im dozvoliti da rade šta god žele. Oni to rade svake godine sa svakim igračem. To je tenis. To je sport. To je ono što želite - rekao je Vavrinka.

Sten Vavrinka
foto: EPA

Vavrinka smatra da su svakako male šanse da će navijači biti protiv devetostrukog osvajača Australijan opena.

- Stvari koje su se događale Novaku prošle godine, mislim da je bilo grešaka. Verujem da mu neće zviždati. Biće srećni da ga vide. Biće to sjajan turnir - istakao je Sten, osvajač AO 2014. i trostruki grend slem prvak.

Sem najave Tajlija, Novaku naruku ide i žreb Australijan opena koji je obavljen jutros. Đokovićev prvi rival u Melburnu biće Roberto Karbaljes-Baena, a van njegove polovine su Nadal, Medvedev, Cicipas, Ože-Alijasim, Nori, Tijafo...

Najveća pretnja je novi prijatelj - Nik Kirjos.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.