IBRAHIMOVIĆ DOBIO "KORPU" OD ŽENE KOJA MU JE RODILA 2 SINA: Helena je imala JAK RAZLOG da se ne uda za slavnog asa
Helena Seger i Zlatan Ibrahimović, Foto: NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

AU

IBRAHIMOVIĆ DOBIO "KORPU" OD ŽENE KOJA MU JE RODILA 2 SINA: Helena je imala JAK RAZLOG da se ne uda za slavnog asa

Šveđanin je sve otkrio u jednom intervjuu

Objavljeno: 12:43h

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović je ponovo pravio šou na Sanremu.

Posle pesme "Jutro je" Nade Topčagić koja je postala popularna i u Italiji, sada je na binu izašao uz "Luda za tobom", hit Lepe Brene.

Privatni život slavnog asa oduvek intrigira javnost, a pogotovo njegova lepša polovina.

Iako Zlatan Ibrahimović i njegova izabranica Helena Seger imaju jednu od najstabilnijih i najsrećnijih veza u svetu sporta i šoubiznisa, par je i dan danas u vanbračnoj zajednici.

Oni su zajedno još od 2002, a imaju i dva sina - Maksimilijana i Vinsenta, ali još uvek nisu stali na ludi kamen.

Helena Seger
Helena Segerfoto: Instagram/@helenasegerfp

Naime, proslavljeni fudbaler svojevremeno je medijima ispričao zašto on i Helena nisu u braku, te zašto nikada neće ni ozvaničiti svoju ljubav.

Zlatan Ibrahimović je prošle godine gostovao u emisiji "Piers Morgan Uncensored" kod čuvenog britanskog voditelja Pirsa Morgana, a u ovom intervjuu se osvrnuo na svoju dugu, plodonosnu karijeru, odnose sa bivšim saigračima, velike sportske zvezde, svoje detinjstvo i odrastanje, ali i odnos sa ženom Helenom, koja je od njega starija 11 godina.

- Imala je svoju šansu, drugu neće dobiti.

Naime, Morgan je upitao fudbalera zašto se on i 52-godišnja plavuša nikada nisu venčali, a Zlatan je bez uvijanja i u svom stilu dao iskren odgovor.

- Zaprosio sam je. Ona je rekla NE. To je bilo pre nekoliko godina - ispričao je, a potom dodao na koji ju je način zaprosio:

Zlatan i Helena
Zlatan i Helenafoto: Profimedia

- Rekao sam: 'Posle 20 godina, zaslužuješ da budeš u braku sa mnom'. Odgovorila mi je: 'Ne, ne moram da budem u braku sa tobom, da bih bila sa tobom'. Ona je jaka, veoma jaka žena. Mislim da je to kul, jer kada se tako postavlja, dobija više poštovanja od mene, jer ne moram ja da pobeđujem sve vreme.

Na pitanje da li bi ponovo zaprosio svoju partnerku, Ibrahimović je kratko i jasno odbrusio: "Ne. Imala je jednu šansu, drugu neće dobiti".

- Ali, ona je dobila dva dečaka sa mnom, tako da je to mnogo važnije nego da smo u braku - nadovezao se.

- Svojevremeno je i sama Helena u razgovoru za "Elle" otkrila zašto nije prihvatila prosidbu svog životnog izabranika. "Venčanje bi moglo da poremeti moj osećaj nezavisnosti. Ne želim da me etiketiraju kao suprugu igrača ili pobednicu na takmičenju lepote. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se - istakla je.

Bonus video:

01:07

Zlatan zaboravio Nadu Topčagić veseli se uz Cecu na jahti

(Espreso/b92/život)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.