SRBIN ZALUDEO ZLATANA: Ibrahimović ima JASAN zahtev za upravu Milana!
Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/MASSIMO PICA

san siro

SRBIN ZALUDEO ZLATANA: Ibrahimović ima JASAN zahtev za upravu Milana!

Proslavljeni fudbaler će dati sve od sebe da dođe do potpisa ugovora

Objavljeno:

Italijanski mediji nemaju dilemu oko toga ko je u ovom trenutku najvažniji fudbaler Milana.

Pored golmana Majka Manjana, u prvi plan je iskočio Luka Jović.

Srpski centarfor je na najbolji mogući način iskoristio ne preterano veliku minutažu. Radio je svoj posao i u poslednjih 420 minuta u svim takmičenjima postigao je sedam golova uz jednu asistenciju.

Na gostovanju Frozinoneu u 23. kolu Serije A postigao je gol za pobedu samo minut nakon što ga je Stefano Pioli poslao u igru umesto Kristijana Pulišića.

Luka Jović
Luka Jovićfoto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

"Korijere dela Sera" ugledni dnevni list sa sedištem u Milanu, oduševljeno je prihvatio činjenicu da je Jović još jednom zgrabio ulogu heroja.

Ovaj list ističe da Srbin ove sezone postiže gol na svaka 103 minuta, naziva ga novim Danijelem Masarom koji je igrao u Milanu krajem 80ih i tokom 90ih godina prošlog veka.

Portal "Planeta Milan", koji se poziva na "Korijere dela Sera" navodi da je Jović pojačao "Rosonere" poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka kao misterija i neko ko je prerano označen kao promašaj (flop), a da je danas važan čovek za napad ekipe.

Poručuju čak i da se Luka "osvetio" svima koji su sumnjali u njega. Ima ugovor do kraja sezone, ali čini se da bi Srbin uskoro mogao da dobije ponudu za produžetak saradnje.

U svemu tome ključan čovek bi mogao da bude Zlatan Ibrahimović koji od uprave kluba insistira da zadrži Jovića za naredne sezone.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.