SILOVAN KAO DEČAK, SAD GA ISCRPLJUJE 14 GODINA MLAĐA NOVINARKA: "Ona je ANĐEO, svi žele njeno telo!" (FOTO)
Holi Sonders i Oskar De La Hoja, Foto: Printscreen/Instagram/holly.sonders, Ethan Miller / Getty images / Profimedia

neumorni šampion

SILOVAN KAO DEČAK, SAD GA ISCRPLJUJE 14 GODINA MLAĐA NOVINARKA: "Ona je ANĐEO, svi žele njeno telo!" (FOTO)

Ona je mali anđeo koji je sišao sa neba i preobrazio me. Svi žele telo kao što je njeno - ponosan je čuveni bokser

Objavljeno: 09:23h

Čuveni bokserski šampion Oskar De La Hoja (50) šokirao je javnost kada je po prvi put pričao o najtežim danima svog detinjstva i otkrio da je kao dečak silovan, a sada je dao još jednu "zapaljivu" izjavu.

Amerikanac meksičkog porekla, sin imigranata iz južnog suseda SAD-a, jedan je od najuspešnijih boksera devedesetih godina prošlog veka i s početka milenijuma. Ima skor 39-6 uz 30 pobeda nokautom i bio je vlasnik 11 titula u šest različitih težinskih kategorija. Poslednja borba mu je bila decembra 2008. kada ga je nokautirao Mani Pakjao.

De la Hoja je septembra 2021. otkrio da ga je kada je imao samo 13 godina silovala ženska osoba čije ime nije želeo da obelodani, ali je naveo koliko je ona tada bila starija od njega.

Oskar de la Hoja
foto: Profimedia

- Bio sam silovan kad sam imao 13 godina, od strane starije žene. Izgubio sam nevinost sa 13 godina, tako što sam praktično silovan. Bio sam na Havajima, čini mi se, na nekom turniru. Njoj je bilo preko 35 godina - rekao je De La Hoja.

Oskar je tek pre dve godine odlučio da se konačno suoči sa traumama iz detinjstva, naročito vezanim za seksualno zlostavljanje.

- Sve potiskujete. Živite taj život "Zlatnog dečaka" (njegov nadimak), ali stani, sra**e, to je i dalje tu. Kao da nikada nisam dovoljno razmislio o tome, procesirao svoje misli, nikad nisam promislio kakva su moja osećanja o tome... dok jednog dana sve nije samo navrlo i ond ane znaš kako da se suočiš sa tim - objasnio je slavni bokser.

De La Hoja je 1998. verio glumicu i mis Amerike, Šanu Mokler, koja mu je rodila ćerku, ali su se razišli dve godine kasnije kada ga je ona videla sa drugom ženom na dodeli Latin Gremi nagrada. Optužila ga je da je alkoholičar i da zanemaruje nju i ćerku i tražila 62,5 miliona dolara odštete. Slučaj je rešen van suda.

"Zlatni dečko" je potom 2001. oženio portorikansku pevačicu i glumicu Mili Korečer sa kojom je dobio još troje dece. Ima još dva sina iz prethodnih veza.

Oskar i Mili su se razveli 2016. godine, a bokser se posle toga skrasio sa poznatom seksi novinarkom i nekadašnjom golferkom Holi Sonders, koja je 14 godina mlađa od njega.

Ona je svoju ljubav prema De La Hoji potvrdila tetovažom na svojim leđima na kojoj Oskar kleči i gleda ka nebu sa podignutom rukom posle osvajanja zlatne medalje na OI u Barseloni 1992. godine.

Koliko mu Holi znači, Oskar je potvrdio na ceremoniji u Las Vegasu gde su privukli veliku pažnju.

Holi Sonders, Oskar De La Hoja
foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Na pitanje da li "plešu" u krevetu, što je bila jasna aluzija novinara na seksualne odnose, De La Hoja je otvoreno odgovorio:

- Da, svakog jutra i svake noći. Ona je mali anđeo koji je sišao sa neba i preobrazio me. Svi žele telo kao što je njeno, zašto da ne? Ona je lepa, veoma kul i svi žele da budu kao ona. Svakim danom sam sve zaljubljeniji.

Ipak, nije spreman za još jedan brak.

- Ne, ni ne pričamo o tome. Ali možda jednog dana, to ne znamo - jasan je bio Oskar De La Hoja.

Ispod možete pogledati još slika "anđela" Holi Sonders.

Bonus video:

00:21

Mirka Vujadina Savića ubila u pojam

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.