NAJVRELIJA ODBOJKAŠICA SVETA HTELA MANJE GRUDI: Dosta mi je tog pitanja - imam NULA silikona, sve je prirodno! FOTO
Kejla Simons, Foto: printscreen/instagram/ kaylasimmmons

HVALA MAJCI PRIRODI

NAJVRELIJA ODBOJKAŠICA SVETA HTELA MANJE GRUDI: Dosta mi je tog pitanja - imam NULA silikona, sve je prirodno! FOTO

Sada ne mogu da skačem toliko visoko niti da trčim brzo, da ronim, sve je teže - jada se Amerikanka

Objavljeno: 15:56h

Sestre bliznakinje Kejla i Kejt Alves trenutno važe za najlepše odbojkašice sveta, ali nekada je ovu titulu dominantno nosila imenjakinja jedne od ove dve zanosne Brazilke, Kejla Simons.

Ova Amerikanka danas radi kao uspešni model i influenserka, ali ogroman novac zarađuje i od sajta za odrasle, sve popularnijeg OnlyFans-a. Adut koji joj to omogućuva je značio da mora da se odrekne prve ljubavi - odbojke.

U pitanju su njene ogromne grudi, mada 27-godišnja Kejla ima i savršeno telo i prelepo lice.

1 / 9 Foto: kaylasimmmons/Instagram

Najseksi odbojkašica sveta je odgovarajući na pitanja svojih fanova putem YouTube-a, a kojih na Instagramu ima 970 hiljada, rekla da joj je dojadilo da negira da njene grudi nisu prave. Pitali su je koliko silikona je ugradila u grudi.

- Imam nula silikona, sve je prirodno i muka mi je od odgovaranja na to pitanje. Ali da, sve je prirodno - odgovorila je obdarena Kejla.

Simons je zapravo želela da smanji grudi kad je bila tinejdžerka - da bi mogla da se bavi odbojkom. Slično kao teniserka Simona Halep.

- Smešno je, pošto sam u srednjoj školi želela da imam manje grudi. To sam htela jer bi mi bilo mnogo lakše da igram odbojku tako, ali nisam dobila ono što sam htela. Međutim, sada ne mogu da skačem toliko visoko niti da trčim brzo, da ronim, sve je teže - jada se Kejla.

A veliki problem je imala i na fakultetu, odnosno, koledžu Maršal univerziteta gde je bila jedna od najboljih odbojkašica.

- Na koledžu sam naučila da sebe guram do granice i univerzitetski sport je za mene bio sjajno iskustvo, naučila sam neke važne lekcije. Školske glavešine su mi govorile da su moje slike neprikladne zbog izgleda mog tela. Čak su mi u jednom momentu tražili da ih obrišem Instagram. Bila sam rastrzana jer nisam mogla da prihvatim svoje telo i da se istovremeno bavim sportom koji volim. Ali sam tada naučila da ne dozvolim drugim ljudima da utiču na to kako se osećamo u vezi sebe - poručila je Kejla Simons.

U nastavku pogledajte još slika atraktivne Kejle Simons:

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.