Šok! Povlače se dvojica zlatnih vaterpolista iz reprezentacije Srbije?! (FOTO)
Foto: Reuters

kapica o klin

Šok! Povlače se dvojica zlatnih vaterpolista iz reprezentacije Srbije?! (FOTO)

Naša selekcija ostaje bez velikih asova
Objavljeno: 01:54h

Filip Filipović je izjavio da nikada niko nije u sportu dominirao kao srpski vaterpolisti, a Dušan Mandić da ovo nije ni mnogao da sanja.

Tako je, majstori! Ovo su srpski vaterpolisti pevali kad su uzeli olimpijsko zlato! (VIDEO)

Veoma emotivni Andrija Prlainović bio je na ivici suza, a najavio je povlačenje iz reprezentacije Živka Gocića i Slobodana Nikića... Takođe je pričao i o alarmantnom stanju u srpskom vaterpolu.

foto: Reuters

- Odigrali smo pametno i za jedno finale napravili veoma malo grešaka. Vladala je pozitivna energija, posebno nakon polufinala. Osećao sam da smo spremni za najveću utakmicu u našim životima. Ovo je kruna ovog sastava nacionalnog tima. Velika većina će i nastaviti da igra za reprezentaciju. Gociću i Nikiću je ovo poslednja utakmica i oprostili su se na lavovski i majstorski način. Oni su večeras bili razlika uz Mandića i Branislava Mitrovića i puno mi je srce zbog njih - rekao je Andrija i dodao:

- Ovo nije rezultat ulaganja i sistemskog rada, svi klubovi su u stečaju. Nećemo nikom da se zamerimo, političarima, ali stanje je alarmantno. Već od prekosutra bi mediji trebalo da pišu o tome - zaključio je veliki as.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.