Vaterpolisti u stanju šoka: Strašno jeste, ali još nije gotovo!
Foto: Reuters

Reakcije posle poraza

Vaterpolisti u stanju šoka: Strašno jeste, ali još nije gotovo!

Selektor Dejan Savić misli da još ima mesta da se njegovi izabranici "iščupaju"
Objavljeno: 02:36h
foto: Reuters

- Ne znam u čemu je problem. Verovatno je i u psihi. Pravimo greške koje nam nisu svojstvene. Ima mnogo nesigurnosti, hoćemo da što pre realizujemo neke situacije. Treba da budemo mirniji - kazao je Gocić.

On je istakao da je atmosfera u ekipi nepromenjena i da će uvek biti dobra, bez obzira na sve.

- Sve je okej, mi se držimo, nema nikakvih problema i držaćemo se uvek, kako god da bude. Problem je u rezultatima, u tome što ne igramo dobro, jednostavno. Nadam se da ćemo prebroditi ovo - naveo je kapiten.

foto: Reuters

Govoreći o duelu sa Brazilom, Gocić je rekao da je Srbija srljala u želji da što pre prelomi utakmicu, što je protivnik iskoristio. Posebno je istakao golmana Brazila Slobodana Sora, nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Srbije, koji je odlično branio.

- Igrao je sa nama tolike godine... U odlučujućim trenucima smo imali nekoliko otvorenih šuteva koje je on zaustavio i to nas je poremetilo. I pored toga je trebalo bolje da reagujemo - kazao je Gocić.

Prema njegovim rečima, naredni rival Australija je veoma neugodan.

- Biće teško, Australija je za nas jako neugodan rival. Šta je, tu je. Ušli smo neželjeno u ovakvu situaciju, ali znam da ova ekipa ima snage da se izdigne, nadam se da hoće - rekao je Gocić.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.