Među Hrvatima već počeli problemi: Najveća zvezda tima i Savez u klinču! (FOTO)
Foto: AP

PROŠLI GOLGOTU

Među Hrvatima već počeli problemi: Najveća zvezda tima i Savez u klinču! (FOTO)

Hvala HKS-u i HOO-u što su se potrudili i priuštili nam komfor kakav zaslužujemo na putu od 32 sata. Uslovi su nam uvek bili na nivou, ističe uz posvetu igrač Bruklina
Objavljeno: 12:09h

Sa druge strane, njegov prezimenjak iz redova Bruklin Netsa, Bojan, takođe je okačio sliku na društvene mreže sa "zahvalnicom". "Kockasti" su putovali 32 sata u ovakvim uslovima.

Posle toga usledilo je objašnjenje tamošnjeg košarkaškog saveza, koje prenosimo u celosti.

- Vezano uz status na Fejsbuk stranici hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića, želeli bismo pojasniti organizaciju putovanja hrvatske košarkaške reprezentacije u Argentinu. Hrvatski košarkaški savez je u saradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom učinio sve kako bi našim igračima i stručnom štabu osigurao najbolji i najkomforniji prevoz do Kordobe, a posebno s obzirom na njenu udaljenost. Nažalost, naša volja i želja, niti angažman, nisu bili dovoljni, jer nas je u toj nameri sprečilo nekoliko objektivnih razloga-

Najvažniji i presudan leži u činjenici da se reprezentacija plasirala 9. jula na Olimpijske i iako se već sledeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen. Konačni letovi (i mesta u avionu) su ono najkvalitetnije što se u tom trenutku moglo izabrati iz preostale ponude avionskih kompanija.

Treba napomenuti da je naša delegacija putovala u dve grupe, veliki deo preko Rima, dok je manji deo članova stručnog štaba, zbog potpune popunjenosti aviona, putovao preko Pariza. Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mesta za celu delegaciju pa tako ni mesta u poslovnoj klasi. Na kraju, ono najvažnije, cela delegacija je sretno stigla na odredište i sigurni smo da će, nakon što se svi dobro odmore, nastaviti putem koji je zacrtan u Torinu - piše u saopštenju.

Podsećamo, Olimpijske igre u Brazilu održaće se od 5. do 21. avgusta.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.