TITULA JE U PRAVIM RUKAMA: Ponosni šampion oduševio ljubitelje Formule 1! (FOTO)
Foto: Reuters

gospodin!

TITULA JE U PRAVIM RUKAMA: Ponosni šampion oduševio ljubitelje Formule 1! (FOTO)

- Ovu titulu posvećujem supruzi i ćerki, a kasnije ću misliti na sve ostale. Čestitam Luisu, imao je sjajnu sezonu. Bio je veliki protivnik, uvek je teško pobediti ga
Objavljeno:

- Hej, ljudi iz Mercedesa, pustite muziku, uskoro dolazim - rekao je novi svetski prvak članovima ekipe u boksu. Trostruki svetski prvak Hamilton danas je ostvario 53. pobedu u karijeri, četvrtu uzastopno, ali nije uspeo da odbrani titulu. On je ostvario 10 pobeda u šampionatu, a Rozberg jednu manje, ali je imao dva odustajanja, a odnosu na jedno glavnog konkurenta.

foto: AP

Britanac je čestitao Rozbergu na tituli i rekao da se oseća sjajno. - Zahvalan sam porodici na podršci i svom timu, mislim da mi je ovo 32. pobeda otkako sam prešao u Mercedes. Naravno, velike čestitke Niku na prvoj tituli. Uradio sam sve što sam mogao u poslednje četiri trke. Samo to sam mogao da tražim od sebe. Zabavljao sam se večeras, slavio sa timom, ne možeš sve da osvojiš - naveo je on. - Imao sam mnogo problema ove godine i zbog toga sam u ovoj poziciji, ali sam i dalje zahvalan na svim uspesima, usponima i padovima sa ekipom. Čestitam Niko, sjajno si vozio - dodao je Hamilton.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.