TITULA JE U PRAVIM RUKAMA: Ponosni šampion oduševio ljubitelje Formule 1! (FOTO)
Foto: Reuters

gospodin!

TITULA JE U PRAVIM RUKAMA: Ponosni šampion oduševio ljubitelje Formule 1! (FOTO)

- Ovu titulu posvećujem supruzi i ćerki, a kasnije ću misliti na sve ostale. Čestitam Luisu, imao je sjajnu sezonu. Bio je veliki protivnik, uvek je teško pobediti ga
Objavljeno:

Vozač Mercedesa Niko Rozberg rekao je da je ponosan što je uspeo da osvoji šampionsku titulu u Formuli 1 i ponovi uspeh svog oca iz 1982. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Ovo sigurno nije bila najzabavnija trka, uz Maksa (Verstapena) na početku i ostalih vozača u završnici. Nije mi bilo zabavno u poslednjih nekoliko krugova. Drago mi je što je gotovo, u ekstazi sam. Veoma sam ponosan što sam uradio ono što je uspelo i mom ocu (Keke Rozberg) - rekao je emotivni Rozberg posle trke i oduševio fanove.

Rozberg je danas osvojio svoju prvu šampionsku titulu u Formuli 1 pošto je zauzeo drugo mesto u poslednjoj trci u šampionatu za Veliku nagradu Abu Dabija, iza klupskog kolege Luisa Hamiltona. Rozberg se sa Hamiltonom borio za šampionsku titulu, a uoči trke imao je 12 bodova prednosti. On je sezonu završio sa 385 bodova, a Hamilton sa pet bodova manje. - Ovu titulu posvećujem supruzi i ćerki, a kasnije ću misliti na sve ostale. Čestitam Luisu, imao je sjajnu sezonu. Bio je veliki protivnik, uvek je teško pobediti ga - dodao je Rozberg.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.