Pobedio je sve i postao najbolji: Tragična smrt njegovog oca potresla je Srbiju, a postao je veliki as i šampion! (FOTO)
Foto: Beta

majstor svog zanata

Pobedio je sve i postao najbolji: Tragična smrt njegovog oca potresla je Srbiju, a postao je veliki as i šampion! (FOTO)

Prošao je kroz teške trenutke, no za sve to je nagrađen! Postao je heroj Novog Sada, doneo je titulu odbojkašima Vojvodine čekanu 10 godina
Objavljeno:

Da li ste verovali da će Novi Sad čak 10 godina čekati na titulu?

- Vojvodina je najbolji klub u državi i stvarno nisam verovao da će toliko proći do nove titule. Sećam se da sam bio na tribinama kada je klub prethodno bio šampion. Imao sam tada devet godina i nisam očekivao da ćemo toliko čekati. Tada sam mislio da je normalno da Vojvodina uvek bude šampion. Verovao sam da ćemo biti prvaci i kada smo gubili sa 1:2 u setovima. Bilo bi glupo da smo ispustili trofej pred sjajnim navijačima.

Ostvarili ste san?

- Ovo je bilo nešto najlepše što je moglo da se desi i svakako je ostvarenje snova. Još ne mogu da dođem sebi, ne mogu da verujem da smo šampioni! Veče nakon pobede smo sa peharom šetali gradom i svi su nas zaustavljali. Novi Sad živi za odbojku! Veliki uspeh smo slavili do ranih jutarnjih sati.

Reprezentacija?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.