Pobedio je sve i postao najbolji: Tragična smrt njegovog oca potresla je Srbiju, a postao je veliki as i šampion! (FOTO)
Foto: Beta

majstor svog zanata

Pobedio je sve i postao najbolji: Tragična smrt njegovog oca potresla je Srbiju, a postao je veliki as i šampion! (FOTO)

Prošao je kroz teške trenutke, no za sve to je nagrađen! Postao je heroj Novog Sada, doneo je titulu odbojkašima Vojvodine čekanu 10 godina
Objavljeno:

Najbolji igrač Vojvodine i juniorski reprezentativac David Mehić, čiji je otac Omer poginuo u padu helikoptera 13. marta 2015, za Blicsport priča kako se kruna posle decenije vratila u Novi Sad.

Mehić junior bio je junak trijumfa Vojvodine u petom meču finala plej-ofa u odbojci protiv Crvene zvezde (3:2 u pobedama). Sudbina se pre dve godine na strašan način poigrala sa Davidom. Iako ga je jeziva vest zadesila kada je bio tinejdžer (17 godina), gubitak roditelja je stoički podneo i postao je oslonac porodice.

Prošao je kroz teške trenutke, no za sve to je nagrađen! Postao je heroj Novog Sada, doneo je titulu odbojkašima Vojvodine čekanu 10 godina!

Iako ima tek 19, mladi Mehić je najbolji igrač Vojvodine.

- Trofej prvaka države posvećujem celoj porodici sa kojom ću i proslaviti veliki uspeh - poručio je za Blicsport Mehić.

Da li vas je tragična smrt oca ojačala i dala dodatni motiv?

- Uf... Stvarno mi je teško da o tome pričam - sa bolom u glasu je govorio David.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.