"UZIMAM DROGU PO CEO DAN, DOVODIM PROSTITUTKE" Skandal poznatog sportiste, iza svega stoji BIVŠA žena?! (VIDEO)
Endi Ruiz, Foto: Printscreen/Twitter/Andy Ruiz

sramotni bivši šampion sveta

"UZIMAM DROGU PO CEO DAN, DOVODIM PROSTITUTKE" Skandal poznatog sportiste, iza svega stoji BIVŠA žena?! (VIDEO)

Bokseru skandali uopšte nisu strani, a najveći je priredio bahanilajama kada je hrana služena na golim ženama

Objavljeno:

Bivši bokserski šampion sveta u superteškoj kategoriji, Endi Ruiz (33) prolazi kroz najteže dane karijere, ali on nije zabrinut.

Za čoveka koji se proslavio nokautiranjem Entonija Džošue (Britanac mu se kasnije revanširao i vratio pojas), sve je krenulo od problema iz privatnog života.

Bivša supruga Džuli Lemus Garsija odlučila je da posle raskida napakosti Ruizu. Ona ga je krajem marta izbacila iz kuće kad je saznala da je po ko zna koji put prevario, a pritom je snimila kako njegove stvari baca u kante za smeće.

Sada se na Ruizovom Tviter profilu pojavila šokantna poruka iza koje navodne stoji upravo Džuli Lemus.

- Želeo sam da podelim sa vama kakav je moj život "iza zavese." Volim da pijem kodein i pušim travu celi dan. Takođe, volim da plaćam prostitutke. Posle toga idem da očistim svoju krv kako bih se uverio da ću biti čist kada VADA (antidoping agencija) dođe u moje kampove za obuku - piše u spornoj objavi koja je šokirala Ruizove fanove.

Amerikanac meksičkog porekla je brzo demantovao da koristi nelegalne supstance i otkrio da bivša pokušava da ga uništi.

- Ta ku*ka mi je hakovala profil. Besna je jer sam srećan sa devojkom. Očigledno ovim objavama želi da mi uništi karijeru, ali Bog ima veće planove za mene. Sve je ovo sr*nje - kaže Ruiz sa osmehom u kontra objavi i dodaje:

- Mislio sam da će mi reći da se j**em i da će otići sa drugim tipom. Međutim, to se nije desilo. Šta će još objaviti? Seks snimke sa mog telefona? Želite li to da vidite? Recite joj da objavi - poručio je Ruiz, ali nije jasno kako će objasniti snimke.

Bokseru skandali uopšte nisu strani, a najveći je priredio bahanalijama koje je priredio da proslavi pobedu nad Džošuom, kada je hrana služena na golim ženama.

Bonus video:

00:48

Novak Đoković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.