Sanja Damnjanović se oglasila prvi put po povratku u reprezentaciju!
Foto: Dado Đilas

Srećno!

Sanja Damnjanović se oglasila prvi put po povratku u reprezentaciju!

"Čudan je osećaj biti posle dužeg vremena ovde, ali je isto tako lep. Dosta treniramo ove nedelje s trenerom Maksićem. Uigravamo se, što uvek dobro dođe, jer neke od devojaka ne poznajem, pa je potrebno i vreme da se osetimo na terenu. Prilagođavam se", istakla je
Objavljeno:

Ona će na kraju ove sezone napustiti makedonski Vardar, ali još nije poznato gde će nastaviti karijeru.

- To je tim od 17 vrhunskih igračica. Slaba tačka je što imamo slabu domaću ligu, regionalnu ligu igramo tek od ove sezone, tako da ostaju 10 do 12 utakmica u EHF Ligi šampiona, što je malo za igrača. Svako se bori za svoje mesto. Vardar dugo čeka evropsku titulu, imamo šansu da je osvojimo i stvarno se nadam da će to biti u maju. Nisam sebe prikazala u pravom svetlu. U prethodnim timovima sam imala ulogu lidera ekipe. Sada je uloga bila drugačija, nisam bila iskorišćena maksimalno kao ranije, ali sve to ostavljam iza sebe i sanjam pehar EHF Lige šampiona u maju - istakla je Sanja.

- U narednih pet-šest dana će se znati. Pregovaram, uskoro ću da presečem. Želja mi je da igram, dajem golove, to je želja svakog sportiste. Čekaju me novi izazovi. Dovoljna sam iskusna da izaberem pravu sredinu i nastavim karijeru u pravom smeru - dodala je.

BONUS VIDEO: PARTIZANOV BRAZILAC U ZOO VRTU! Leonardo kod belog medveda

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.