Postoji li neka zemlja osim Srbije u kojoj se reprezentacija okupi, a selektora nema?!
Foto: Fonet

Potpuno nerealno!

Postoji li neka zemlja osim Srbije u kojoj se reprezentacija okupi, a selektora nema?!

I dalje se ne zna ko će biti na toj, najzahtevnijoj poziciji u ekipi koja je 2012. godine igrala polufinale Evropskog prvenstva, a 2013. bila druga na svetu...
Objavljeno:

Najbolje rukometašice naše zemlje okupile su se u ponedeljak u Beogradu, ali se ne zna ko ih je pozvao, jer - ženska rukometna reprezentacija Srbije nema selektora.

Sportski žurnal piše da je na tu funkciju u petak Upravni odbor RSS trebalo da imenuje Ljubu Obradovića, međutim, sednica je prekinuta jer nije bilo kvoruma zbog odlaska Saše Markovića neposredno pred glasanje (!?). Dosadašnji selektor, Dragica Đurić, i dalje nije razrešena dužnosti, ali ona zbog privatnih obaveza nije sa ekipom, piše "Žurnal".

Iako nije poznato ko je sastavio spisak, rukometašice je dočekao Živojin Maksić, trener Bekamenta i još zvanično na funkciji koordinatora ženskih selekcija, inače prvi pomoćnik Dragice Đurić.

- Ja sam tu i ovu akciju ću raditi sa devojkama. Cilj je da što bolje uigramo odbranu i spremimo se za naredne aktivnosti koje nas čekaju. Računamo na sve igračice, i one koje nisu tu, tako da će svaka morati dobro da se pokaže - prenosi Žurnal njegove reči.

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara i lomljenje stolica posle gola Đurđevića

(Espreso.co.rs/Žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.