Klišina konačno progovorila o rivalstvu sa Ivanom Španović! (FOTO)
Foto: A. Milenković

stigla u beograd

Klišina konačno progovorila o rivalstvu sa Ivanom Španović! (FOTO)

Grad Beograd biće domaćin najboljim atletičarima Balkana i Evrope, a jedna od njih je dvostruka evropska prvakinja u skoku udalj (2011. i 2013.), DariKa Klišina
Objavljeno:

Njena velika rivalka Ivana Španović neće učestvovati na mitingu u subotu, ali hoće na Evropskom prvenstvu kroz dve nedelje. O rivalstvu sa našom šampionkom, Klišina kaže:

- Znamo se već deset godina. Ono što mogu da kažem jeste da je meni zadovoljstvo što imam nekoga kao Ivanu u svojoj konkurenciji. Onda dajete sve od sebe, uvek hoćete da skočite još, da budete bolji. Uživam u nadmetanju sa njom.

Direktor takmičenja Dragutin Topić nije krio zadovoljstvo što je uspeo da ugosti jednu od najboljih skakačica udalj u Evropi.

foto: A. Milenković

- Očekujemo atletičare iz 11 zemalja Evrope i Sveta. Srpska publika imaće priliku da vidi jedno zaista kvalitetno takmičenje na kojem će se boriti i naši najbolji atletičari: Asmir Kolašinac, Amela Terzić, Tamara Salaški, Miloš Raović… Karte za miting puštene su po ceni od sto dinara i rasprodate u roku od nedelju dana, tako da je jedno sigurno, a to je da će atmosfera biti sjajna.

BONUS VIDEO - Mogli bi da kupe celu Srbiju: 10 NAJBOGATIJIH SVETSKI SPORTISTA

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.