BED BLU BOJSI PRAVILI HAOS NA AERODROMU: Neredi pred duel u Ligi Evrope!
Foto: EPA-EFE/PAOLO MAGNI

ludnica

BED BLU BOJSI PRAVILI HAOS NA AERODROMU: Neredi pred duel u Ligi Evrope!

Međutim, nekoliko navijača je prilikom ulaska u avion počelo vikati na delatnike aerodroma i narušavati javni red i mir, kažu u policiji

Objavljeno: 15:15h

Protiv četvorice pripadnika navijačke skupine Bed Blu Bojs biće podnesen optužni predlog nadležnom sudu radi prekršaja protiv narušavanja javnog reda i mira nakon što su u sredu uveče pravili nerede u na aeorodromu u Puli, izvestila je u četvrtak istarska policija.

U sredu oko 19:50 sati u pulsku zračnu luku došlo je dvadesetak navijača zagrebačkog Dinama koji su trebali otputovati u Brisel gde danas Dinamo igra utakmicu drugog kola Lige Evrope.

Međutim, nekoliko navijača je prilikom ulaska u avion počelo vikati na delatnike aerodroma i narušavati javni red i mir, kažu u policiji.

Jedan od njih, 22-godišnjak, bio je pod uticajem alkohola od 1,30 promila te je glasno negodovao, udarao u kante za smeće i vrijeđao delatnike aerodroma te policijske službenike raznim pogrdnim rečima.

Mladić je uhapšen i smešten u policijske prostorije do otrežnjenja te je protiv njega podnesen optužni predlog nadležnom sudu radi narušavanja javnog reda i mira.

Još trojica mladića, dvojica 24-godišnjaka i 19-godišnjak, takođe su vikom narušavala javni red i mir, nezadovoljni nemogućnošću ulaska u avion te je i protiv njih podnesena prijava.

Budući da sva četvorica nisu imali zaštitne maske u zatvorenom prostoru aerodroma, policija im je izdala prekršajne naloge i radi prekršaja iz Zakona o zaštiti građanstva od zaraznih bolesti.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.