Da li će Humska 1 biti puna u nedelju? Nove informacije govore da će hoće (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

čeka se konačna odluka, ali

Da li će Humska 1 biti puna u nedelju? Nove informacije govore da će hoće (FOTO)


U Humskoj navodno već spremaju slavlje, ulaz će čak biti i besplatan za sve pristalice, tako da se u tom slučaju očekuje prava fešta na stadionu

Objavljeno:

Prema ovom izvoru, disciplinska komisija koja je zasedala u četvrtak na Terazijama 35 je drugostepenom organu, odnosno Komisiji za žalbe, prosledila žalbu crno-belih, a ova komisija će najkasnije u petak uslišiti žalbu Partizana. U Humskoj navodno već spremaju slavlje, ulaz će čak biti i besplatan za sve pristalice, tako da se u tom slučaju očekuje prava fešta na stadionu.

foto: Dado Đilas

Zanimljivo, ovakav identičan slučaj dogodio se i prošle sezone, kada je Crvena zvezda zbog incidenata i loše organizacije 151. ''večitog'' derbija dobila zabranu od tri utakmice zabrane igranja pred publikom, pa je pomilovana pred poslednje kolo za proslavu titule. Zvezda je tada dva meča kazne odradila protiv Čukaričkog (1:2) i Vojvodine (1:3), a potom imala pravo da otvori svoje kapije za Delije na meču protiv Radničkog kada je i proslavljena 27. titula prvaka. Meč poslednjeg kola Partizan - Mladost na programu je u nedelju u 18.30.

(Espreso.co.rs/Sportske/Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.