DELIJE SE JOŠ JEDNOM OGLASILE: "Igračima smo rekli šta smo imali - NEMA IZGOVORA za subotu!"
Fudbaleri Crvene zvezde pred "Delijama", Foto: Starsport©

kraj strpljenja

DELIJE SE JOŠ JEDNOM OGLASILE: "Igračima smo rekli šta smo imali - NEMA IZGOVORA za subotu!"

Sledeća utakmica Crvene zvezde, protiv Radnika, na programu je u subotu od 18.00

Objavljeno:

Organizovani navijači Crvene zvezde su se još jednom oglasili nakon utakmice sa TSC-om u kojoj su njihovi ljubimci na svom terenu osvojili samo bod.

Najnoviji kiks je aktuelnog šampiona ostavio na šest bodova zaostatka za liderom Partizanom na vrhu tabele Superlige Srbije i upalilo se još više alarma u Ljutice Bogdana.

Posle utakmice 150-200 "Delija" je obavilo razgovor sa igračima a sad su još jednom oglasili i uporedili situaciju sa KK Crvena zvezda koji je u četvrtak pobedio Bajern u Evroligi i prekinuo niz loših rezultata.

- Juče smo videli dobru reakciju zvezdaša, pored serije poraza, Arena je bila puna. Pomogli smo ekipi da konačno pobedi u jednoj neizvesnoj završnici. Sada je na redu fudbal i Radnik. Igračima smo rekli šta imamo, rekli smo šta se od njih očekuje i traži. Sada je na nama da im damo najveću moguću podršku i da se oni konačno vrate na pravi put i zaigraju onako kako dolikuje.

- U ovoj seriji titula imali smo samo jednu sezonu gde smo otišli na pauzu sa minus pet. Tu smo bili na visini zadatka i mi i ekipa i uspeli smo da preokrenemo situaciju i osvojimo titulu. Sve ostale sezone su bile laganije, ubedljivije i mnogi su kukali da nije zanimljivo gledati takvu dominaciju. Sada je na nama da budemo prvi, da se mi izdignemo i ponovo, još bolje, prepoznamo momenat da pružimo podršku ekipi i zajedno pokrenemo seriju dobrih rezultata. Svakako tu smo da podržimo dokle god ima smisla, ali i da ne dozvolimo da stvari dalje idu nizbrdo. Nema izgovora za subotu! Cilj je da budemo tu kao podrška u velikom broju! Da se svi iskreno borimo za bolju igru i rezultate!

Sledeća utakmica Crvene zvezde, protiv Radnika, na programu je u subotu od 18.00.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.