"NIKOME NEĆEMO DATI DA SE IGRA IMENOM NAŠEG KLUBA!" Oštra poruka Delija posle razgovora sa igračima
Delije, Foto: Starsport©

saopštenje navijača

"NIKOME NEĆEMO DATI DA SE IGRA IMENOM NAŠEG KLUBA!" Oštra poruka Delija posle razgovora sa igračima

Ovaj put svi su bili jednoglasni, da je ovo što Zvezda pruža u prvenstvu sramnotno i nedopustivo. Ako se nastavi dalje moraćemo da reagujemo radikalnije, navodi se između ostalog

Objavljeno:

Delije su fudbalerima Crvene zvezde poručile da igraju kao pi**e posle novog kiksa i remija sa TSC-om iz Bačke Topole od 1:1.

Partizan je sada na šest koraka prednosti, a Upravni odbor crveno-belih hitno je zasedao i razgovarao o sudbini trenera Baraka Bahara.

Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topole
Barak Bahar na utakmici Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topolefoto: Starsport©

Tvrdo jezgro navijača posle utakmice je sišlo u svlačionicu podno severne tribine i imalo dug sastanak sa fudbalerima i stručnim štabom.

Sve je prošlo bez teških reči, ali sigurno da članovima učesnika Lige šampiona nije bilo prijatno da slušaju bukvicu.

- Sinoć nakon utakmice oko 150-200 navijača je razgovaralo sa igračima i trenerom. Sve što je svima na srcu rečeno im je. Najviše da bi shvatili da trener ne može da koristi domaću ligu kako bi uigravao tim za Ligu šampiona, da ne može da se dešava timu koji ovoliko vredi da se muči u prvenstvu, već mora da grize od prvog do 90. minuta ka protivničkom golu. Crvena zvezda jeste jedino prava ako je evropska, ali mi bez titule nemamo Evropu za koju smatramo da je ovakvoj Zvezdi mesto - stoji na početku saopštenja Delija.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topole
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topolefoto: Starsport©

Pristalice očekuju hitnu reakciiju najskupljeg sastava u istoriji srpskog fudbala koji je do sada izgledao sramotno u Superligi Srbije.

- Rečeno im je da su za kratko vreme uspeli da obore mnoge negativne rekorde. Posle mnogo godina, igračima je skandirano da idu u tunel, da ne dolaze pod tribinu, a gubili smo utakmice i bili poraženi visokim rezultatima, pa se to nije dešavalo. Takođe, ne pamti se da su istok, zapad i sever zviždali ekipi složno nakon neke utakmice. Uvek je sever bio taj koji je video svetlo na kraju tunela. Ovaj put svi su bili jednoglasni, da je ovo što Zvezda pruža u prvenstvu sramnotno i nedopustivo. Posebnu težinu ima sve ovo, kada se uzme u obzir da je ovo najskuplji tim u istoriji fudbalskog kluba! Zato se zahteva hitna reakcija i trenera i igrača. Dobili smo obećanje da će, od utakmice sa Radnikom, pokušati da zasijaju sjajem kojim je Zvezda sijala! Nemamo mnogo opcija nego da im verujemo. Ako se nastavi dalje moraćemo da reagujemo radikalnije. Zato je bitno da od utakmice sa Radnikom u subotu, budemo u što većem broju. Da im damo vetar za buduće dane. ali i da im budemo podsetnik da su svi prolazni, a samo mi ostajemo! U nadi da su shvatili glas navijača, pozivamo sve na stadion da podržimo ili menjamo dok nije kasno! Za bilo šta od ovoga potrebni su ljudi na tribini! Nikome nećemo dati da se igra imenom našeg kluba i da eksperimentiše sa njim, niti da na njega gleda kao na odkočnu dasku. Razgovor od sinoć bi trebao da im bude dovoljan da shvate koliko je situacija ozbiljna - zaključuju se u saopštenju.

Bonus video:

00:12

Zvižduci Baharu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.