Njegovo mišljenje o Delijama već se zna, ali nova izjava Kruna Simona će u potpunosti razgaliti Sever! (VIDEO)
Foto: Reuters

Uvek zanimljiv!

Njegovo mišljenje o Delijama već se zna, ali nova izjava Kruna Simona će u potpunosti razgaliti Sever! (VIDEO)

Hrvatski reprezentativac se osvrnuo na interesantnu situaciju koju je doživeo sa navijačima Crvene zvezde u Beogradu, dok je igrao za Zagreb.
Objavljeno: 10:22h
foto: Saša Pavlić Koky

- Gubili smo velikom razlikom u ABA ligi, pa su navijači tražili druge zanimacije i onda je počela šala sa mnom. Prvo su mi skandirali, ja sam im otpozdravio i onda su tražili da šutiram kad god sam imao loptu. Kad me je trener vratio na klupu, usledile su ovacije i sve je ispalo kao odlična šala. Posle toga su me uvek srdačno dočekivali, bilo da sam igrao u dresu Lokomotive lii Armanija - istaao je hrvatski reprezentativac.

Kruno neće biti u timu protiv srpskog šampiona zbog povrede, koje su, kako kaže užasno izbacile tim iz ritma. Najveći problem, tvrdi, imaju na spoljnim pozicijama.

Bjelica završio na štakama! U Minesoti strepnja zbog Srbina! Bobi opet igrao na kašičicu! (VIDEO)

O crveno-belima, kao i obično, imao je samo reči hvale.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Zvezda je najprijatnije iznenađenje Evrolige. Igra sjajno u oba smera, zaslužila je da se nađe među najboljima timovima. Najdraži igrač mi je Marko Gudurić, koji pokazuje veliki talenat, a uz njega i Marko Simonović, koji igra najbolju sezonu u karijeri. Imaju sjajan sistem, igraju čvrsto u odbrani i raznovrsno u napadu. Zbog toga smatram da su favoriti u duelu protiv nas, mada im neće biti lako, bez obzira na brojne izostanke u našem timu - dodao je.

Pored hrvatskog reprezentativca, zbog povrede će ovaj meč propustiti još Zoran Dragić, Mantas Kalnijetis i Simone Fontekija, dok će crveno-beli biti oslabljeni za Stefana Jovića.

Podsetite se i toga šta je Kruno nama rekao kada smo ga upitali za mišljenje o Delijama, kao i šta mu je tom prilikom sugerisao Raduljica.

BONUS VIDEO: Ajzea Ostin priča o životu u Srbiji

(Espreso.co.rs/Blicsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.