Kandidat za predsednika Srbije je zvezdaš do koske: Navijao za Fljamurtari protiv Partizana i bio sa Delijama na Maksimiru 1990. (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

a sad je predsednički kandidat

Kandidat za predsednika Srbije je zvezdaš do koske: Navijao za Fljamurtari protiv Partizana i bio sa Delijama na Maksimiru 1990. (VIDEO)

Nije krio svoju strast prema crveno-belom
Objavljeno: 10:32h

Naime,on nije krio da je navijao protiv Partizana, čak i kada je igrao sa Fljamurtarijem.

Posle brutalnih uvreda, Bogdanovića je ispred Pionira sačekalo nešto potpuno neočekivano! (VIDEO)

- Ranije sam principijelno navijao za svakoga ko igra protiv Partizana, uključujući i Fljamurtari. Sada sam omekšao, možda i sazreo, kako god da se to zove, i kad Partizan igra sa strancima navijam za njega. Vlade Divac mi je prijatelj, a bio je šokiran kad sam mu rekao: Vlade, ti si zaslužan Srbin, ali ja moram da ti priznam, kao prijatelju, da sam navijao za Jugoplastiku protiv vas - pričao je Jeremić.

Merili smo grmljavinu Delija u Pioniru: Brzi voz i rok koncert su ništa kad eksplodiraju navijači Zvezde! (VIDEO)

Jeremić je izjavio da je bio na čuvenoj utakmici između Dinama i Crvene zvezde 1990. godine, koja je prethodila raspadu nekadašnje Jugoslavije, i da je taj događaj prelomio njegov život. Rekao je da su mu posle te utakmice roditelji naredili da dođe kod njih u Englesku, posle čega je usledila uspešna diplomatska karijera.

- Ne verujem da bih studirao na Kembridžu, a posle toga na Harvardu, da se nisam tada odselio. Mnogo sam patio što sam otišao iz Beograda, i zbog prijatelja i zato što više nisam mogao da idem na Zvezdine utakmice - kaže Jeremić, uz napomenu da zbog upale pluća nije išao u Bari, ali da je taj trenutak najlepši u njegovom životu.

ŽOC IMA DA SE ZACRVENI KAO PAPRIKA: Delije iskopale strašnu i mračnu tajnu iz prošlosti ovog VELIKOG GROBARA! (FOTO)

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je Aleksandar Karakašević levom rukom počistio sa stola novinara Espresa.

(Espreso.co.rs/Zvezda Srbija/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.