OD NAJVEĆE SREĆE DO NEZAMISLIVE TUGE: Delije će će 2016. godinu zauvek pamtiti zbog ovih 5 PREJAKIH razloga! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

BURNIH 365 DANA

OD NAJVEĆE SREĆE DO NEZAMISLIVE TUGE: Delije će će 2016. godinu zauvek pamtiti zbog ovih 5 PREJAKIH razloga! (VIDEO)

Prethodna godina je ostavila neizbrisiv trag na simpatizerima crveno-belih
Objavljeno:

4. "UEFA Mafija"

Prijem samoproklamovane republike Kosovo i UEFA se nikako nije svidelo javnosti u Srbiji, a čini se da su najglasniji po tom pitanju bili navijači Crvene zvezde. Sve je počelo na proslavi 25 godina od trijumfa u Bariju u Sava Centru kada su "Delije" po prvi put pevale pesmu "UEFA Mafiija", da bi potom svo revolt iskazivali koreografijama koje su postale pravi hit i obišle su svet.

Delije godinama već sanjaju da ih vide u crveno-belom dresu! Da li će im se ikada san ostvariti? (FOTO) (VIDEO) Takva koreografija je prvi put razvijena na prijateljskom meču sa Olimpijakosom, da bi ta praksa bila nastavljena i na mečevima s Valetom, Ludogorecom, Sasuolom... Koreografija na meču sa bugarskim timom će ostati upamćena kao jedna od najlepših u istoriji... 5. Siiiimooooooooooonović!!!

Nekadašnji kapiten kluba posle završenih Olimpijskih igra na viskom nivou i pruža partije koje su zadivile celu Evropu. U sećanju navijača ostaće zauvek upamćeno oduševljenje Ilije Kovačića kada god reprezentativac uradi nešto kvalitetno - Siiimooooooonooooooović! :)

MRŽNJA, KAŽETE? Ova fotka obesmišljava svaku navijačku tuču između Delija i Grobara! (VIDEO)

(V.Š)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.