Trener Karpoša objasnio svoje poteze koji su nervirali navijače u Pioniru! (VIDEO)
Foto: ABA liga

MLADI SRPSKI STRUČNJAK REALAN

Trener Karpoša objasnio svoje poteze koji su nervirali navijače u Pioniru! (VIDEO)

Ekipa koja prima najmanji broj poena, a koja u tranziciji daje 30% poena, što je podatak koji nisam čuo ni da postoji u najnižim ligama kada se neki tim prošeta kroz nju, između ostalog je istakao Nikolić
Objavljeno:

- Ekipa koja prima najmanji broj poena, a koja u tranziciji daje 30% poena, što je podatak koji nisam čuo ni da postoji u najnižim ligama kada se neki tim prošeta kroz nju. Mojoj ekipi sam rekao da mora da preživi 25. minut kada je Zvezda protiv najjačih timova ABA lige vodila prosečno 25 poena razlike. Mi smo to preživeli kako smo umeli, ali onda apsolutna dekoncentracija poslednjih 12 minuta za koje smo primili čini mi se oko 40 poena. Protiv takve Zvezde, koja igra najbolju košarku u Evropi, to ne može - rekao je Nikolić.

foto: Espreso.co.rs

Strateg Karpoša je zato pribegavao čestim izmenama i po nekoliko igrača, a te njegove odluke koje su se dešavale na maltene svaki minut su izazvale nezadovoljstvo među navijačima na tribinama, koji su počeli da mu dobacuju. On je tu svoju odluku obrazložio na sledeći način.

- Znam da su mnogi primetili otpor Karpoš Sokola u prvom poluvremenu i želju, a izmenama apsolutno nisam hteo da isprovociram, već sam želeo da budem u utakmici do kraja. Tražio sam svih 5 tajm-auta, izvršio milion izmena kada je brod počeo da tone. Tako sam isto radio i u Mladosti, što znate vi koji pratite košarku.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.