ZVEZDIN HIGHWAY TO HELL: 7 dana, 9.000 km, 6 aviona, 3 gostovanja, a šta kaže Radonja na to?
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

krenuli su crveno-beli

ZVEZDIN HIGHWAY TO HELL: 7 dana, 9.000 km, 6 aviona, 3 gostovanja, a šta kaže Radonja na to?

Šampion Srbije i ABA lige je otputovao za Kazanj na prvo od tri teška gostovanja
Objavljeno:

Crveno-bele očekuje težak meč protiv izuzetno snažnog ruskog tima, koji je sticajem okolnosti prvi trijumf u Evroligi ostvario tek protiv Fenerbahčea u Istanbulu, što dovoljno govori koliko je to jaka ekipa.

- Očekuje nas duel protiv ekipe koja ima veliki kvalitet, i koja se međuvremenu pred našu utakmicu dodatno pojačala angažovanjem Brauna i Džonsona. Odigrali su nekoliko dobrih utakmica u Evroligi koje su gubili u neizvesnim završnicama, ali koliko vrede i mogu pokazali su pobedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu.

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Predvodi ih izvanredni Kit Lengford koji igra u velikoj formi, ali je i ostatak tima izuzetno kvalitetan. Sačuvali su nukleus tima iz prošle sezone u kojoj su podsetiću, u konkurenciji klubova koji su sa velikim uspehom igrali i samu završnicu Evrolige, obezbedili plasman u Evroligu kroz svoje VTB takmičenje igrajući finale sa CSKA. Međutim, želimo da odigramo sa dobrom energijom i da bez obzira na izuzetno naporan put, odigramo dobar meč u Kazanju - poručio je Radonjić.

Crvena zvezda meč u Kazanju igra u četvrtak od 17 časova, a potom odmah leti u zagreb na gostovanje Ciboni u ABA ligi, pa je potom očekuje odlazak na meč protiv Brose Basketa, da bi na kraju sledećeg četvrtka pred svojim navijačima dočekala Emporio Armani.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.