Velika čast za srpskog trenera: Saša Obradović ide u NBA ligu!
Foto: Saša Pavlić Koky

učiće od najboljih

Velika čast za srpskog trenera: Saša Obradović ide u NBA ligu!

Legenda srpske i jugoslovenske košarke do sada nije mogao da uradi ovako nešto, jer je uvek imao obaveze u klubu koji je predvodio
Objavljeno:

Greg Popovič i San Antonio su do sada više puta ugostili trenere iz Srbije i pokazali otvorenost u razmeni ideja i razmišljanja. Ovoga puta stručni štab Sparsa će posebnu pažnju obratiti na dvosmerni protok informacija, ako se zna da je pre dve godine Saša Obradović sa Albom uspeo da u Berlinu pobedi Sparse, koji su tada u nemačku prestonicu stigli kao NBA šampioni. - Lepe uspomene i izvanredna utakmica. Rekao bih da je to bio jedan od najuzbudljivijih duela igranih u okviru NBA Global gejmsa. Pobedili smo Sparse pogotkom MekLejna uz zvuk sirene - podseća se Obradović. Srpski stručnjak ističe da se NBA sistem rada tokom pripremnog perioda za regularnu sezonu potpuno razlikuje od onog tokom Letnjih liga, kada se ne može dobiti prava slika.

foto: Saša Pavlić Koky

- Veliku zahvalnost dugujem ljudima i klubovima u kojima ću boraviti. Imam mnogo pitanja za kolege i širom otvorenih očiju ću upijati svaki detalj. Smatram da se svaki čovek uči dokle god je živ. Još sam relativno mlad trener i želim da steknem što više znanja, a najbolje mesto za tako nešto je Amerika - kaže Obradović. (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.