Nadrealna partija Partizana! Novica i Si terorisali Budućnost, dugo će se pamtiti nestvarni preokret u drugom poluvremenu! (VIDEO)
Detalj sa meca Partizan - Buducnost, Foto: Beta

aba liga, 21. kolo

Nadrealna partija Partizana! Novica i Si terorisali Budućnost, dugo će se pamtiti nestvarni preokret u drugom poluvremenu! (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 21:03h

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu posle velikog preokreta podgoričku Budućnost sa 94:83 (15:24, 21:26, 31:15, 27:18) u 21. kolu ABA lige.

Partizan je pred svojim navijačima u dvorani "Aleksandar Nikolić" u prvom delu imao veliki zaostatak, čak su u jednom trenutku gubili sa 32:50, ali ekipa Nenada Čanka je ipak sjajnom igrom uspela da preokrene.

Crno-bele su ka preokretu i trijumfu povukli sjajni Novica Veličković i Kvame Von. Budućnost je u drugom delu imala velikih problema u napadu, ali nije uspevala ni da pronađe način da zaustavi raspoložnog kapitena Partizana. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Veličković sa 28 poena, dok je Von imao 17 poena, uz devet asistencija.

S druge strane, u ekipi Budućnosti istakao se Nikola Ivanović sa 13 poena, a Kajl Gibson je ubacio 12. Budućnost je druga na tabeli ABA lige sa 16 pobeda i pet poraza, dok je Partizan peti sa 11 trijumfa i 10 poraza.

Strelci sa meča Partizan - Budućnost
Strelci sa meča Partizan - Budućnost foto: ABA league

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš dobro poznati lajv-blog!

ČETVRTA ČETVRTINA!

Da li je ovo Partizan ili Golden Stejt?! Kakvo izdanje izabranika Nenada Čanka! Novica Veličković puni koš, a prati ga Si!

Novica ima 26 poena, a Francuz 19, uz 11 skokova!

Nije imala Budućnost rešenje za rapsodiju crno-belih. To je to, veliki skalp skinuo je Partizan, Učenik Čanak savladao je učitelja Džikića...

TREĆA ČETVRTINA! 67:65

U petu brzinu ubacio je Partizan! Za prva četiri minuta nanizali su crno-beli 15 poena, a primili su tri! Novica Veličković već ima 21 poen! Si i Von takođe rešetaju! 67:60! Ludnica, proključao je Pionir!

Podsetimo, crno-beli su gubili sa 18 poena razlike!

Pred nama je prava drama!

DRUGA ČETVRTINA 36:50

Zaigrao je Partizan angažovanije u nastavku, ali njegov nalet je odbijen. Dvocifrena prednost za goste na poluvremenu. Zanimljivo je da su Podgoričani lupili pet blokada rivalu do sada. Šut Budućnosti je maestralan na ovom meču, dok je procenat Partizana negde na 30 posto.

Kod crno-belih Novica je dvocifren sa 10 poena, a prate ga Si i Von sa po šest.

Sa druge strane Dolman i Ilić imaju po devet poena.

PRVA ČETVRTINA 10:17

Novica Veličković je centralna figura večeras. 401, put je nastupio kapiten za crno-bele, a Grobari su ga ispoštovali i transparentom.

Transparent Grobara za Novicu Veličkovića
Transparent Grobara za Novicu Veličkovića foto: Printscreen/Arenasport

Što se same igre tiče, Budućnost očekivano ima prednost. Gibson i Dolman su na samom početku zasuli koš rivala, ali onda tajm-autom Čanak na kratko budi svoje pulene. Bondža Si pali mašinu, ali nedovoljno da značajnije smanji zaostatak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.