JESTE BIVŠA 'DESETKA' PARTIZANA, ALI NE TA: Režiser prenosa Evrolige je mislio da je ovo Saša Đorđević! (FOTO)
Da li ste i vi pomislili da je ovo Aleksandar Saša Đorđević?, Foto: Printscreen/X/@PedjaMateric

hit

JESTE BIVŠA 'DESETKA' PARTIZANA, ALI NE TA: Režiser prenosa Evrolige je mislio da je ovo Saša Đorđević! (FOTO)

Danas radi kao potpredsednik agencije Miška Ražnatovića 'Beobasket' i to kao specijalista za francusku košarku

Objavljeno:

Kamerman Evrolige je na francuskom derbiju elitnog takmičenja ugledao poznato lice u prvim redovima, ali ga je režiser potom pogrešno potpisao.

U prenosu utakmice Monako - ASVEL u jednom trenutku se u kadru našao čovek koji je potpisan sa "Aleksandar Đorđević", a greška je brzo primećena od strane navijača i postala hit na mrežama.

Primetio je i čovek sa slike. Jeste u pitanju bivša desetka Partizana, jeste danas ćelav i sa kratkom bradom, upalih očiju, pa je neporeciva i fizička sličnost sa Saletom, ali u pitanju je zapravo Predrag Materić.

Bivši bek/krilo Olimpije Milano, Hemofarma, L'Avra, PAOK-a i Mege bio je član Partizana u dva navrata - u sezonama 2001/02 i 2003/04. i osvojio dva nacionalna prvenstva i jedan kup.

Peđa Materić danas radi kao potpredsednik agencije Miška Ražnatovića 'Beobasket' i to kao specijalista za francusku košarku pa je sasvim logično da je uživo gledao duel Monaka i ASVEL-a.

- I tako dižem se ja na trojku iz punog trka, a Đofresa moli odozdo: Nemoj hermano, nemoj sada... Neću kompanjero, lagano, nisam ja takav - napisao je Materić na X-u i označio Sašu Đorđevića u toj objavi, našalivši se podsećanjem na čuvenu istanbulsku trojku Đorđevića, za Partizanovu titulu prvaka Evrope 1992.

Bonus video:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.