"ČOVEK SE DRŽI ZA REČ, A VO ZA ROGOVE!" Takmičar u 'Poteri' isprozivao Mirotića, Memedović se složio?! (VIDEO)
Nikola Mirotić je bio tema u Poteri, ali ne zbog pitanja o njemu, Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen/RTS

opa

"ČOVEK SE DRŽI ZA REČ, A VO ZA ROGOVE!" Takmičar u 'Poteri' isprozivao Mirotića, Memedović se složio?! (VIDEO)

Jedan takmičar 'Potere' je u toku razgovora sa voditeljem Jovanom Memedovićem obrazložio svoju odluku pominjanjem Mirotićevog slučaja

Objavljeno: 09:15h

Nikola Mirotić je davno rekao "Ne" Partizanu, crno-beli su se okrenuli drugim opcijama, a crnogorsko-španski košarkaš završio u Olimpiji Milano. Ipak, neki navijači Partizana još ne mogu da se pomire sa tim da je Mirotić prvo rekao "Da" njihovom klubu.

Najbolji dokaz je scena iz kviza "Potera" na RTS gde biste nešto vezano za Mirotića mogli da očekujete eventualno u nekom od pitanja. Ali, ne.

Jedan takmičar je u toku razgovora sa voditeljem Jovanom Memedovićem obrazložio svoju odluku pominjanjem Mirotićevog slučaja.

- Da se malo osvrnem na skorašnju transfer sagu jednog košarkaša i datu reč, ima narodna izreka koja kaže da se čovek drži za reč, a vo za rogove. Dali smo reč jedan drugom da ćemo se držati dogovora i reč je svetinja - rekao je on objasnivši svoju odluku i dogovor sa drugim takmičarem.

Memedović je dilpomatski odgovorio:

- Najkraće rečeno, velika šteta - rekao je poznati voditelj pa vratio fokus na sledeći zadatak takmičara.

Bonus video:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.