AMERIČKI LOV NA SRPSKU MAGIJU! Još jedan NBA tim ušao u trku za Miloša Teodosića! (VIDEO)
Foto: Fonet

Interesovanje raste

AMERIČKI LOV NA SRPSKU MAGIJU! Još jedan NBA tim ušao u trku za Miloša Teodosića! (VIDEO)

Pored Denvera i Jute, sada se u jednačini pojavio i treći klub
Objavljeno:

Kako prenosi Njujork Post, Bruklin Netsi su ozbiljno zagrizli kako bi privoleli jednog od najboljih belih košarkaša na planeti da potpiše baš za njih.

Generalni menadžer Netsa Šon Marks posetio je Moskvu (i vlasnika kluba Mihaila Prokohorova, koji tamo vodi ONEXIM kompaniju), a iskoristio je i priliku da odgleda evroligaške duele CSKA i Baskonije, te da vidi Teodosića "u akciji". Ruska ekipa je slavila u oba moskovska susreta a kapiten Orlova bio je jedan od najboljih na parketu.

- Slušajte, Teodosić je sjajan igrač, tu nema nikakve sumnje, ali Evropa ima mnogo košarkaša. Kada sam poslednji put bio na Starom kontinentu gledao sam osam različitih timova. Kada je moj pomoćnik Trajan Langdon bio tamo, on je pratio drugih 10 timova. Mi posmatramo gomilu igrača, pa bi bilo neodgovorno da kažem da smo samo na jednog obratili pažnju - istakao je Marks.

Izjava Ivice Ilieva za ESPRESO podići će Grobare na noge i naterati ih da otvore pivo i nazdrave! (VIDEO)

- Ne možemo samo da dođemo trenerima i da kažemo: "ovo vam je tim". Oni takođe moraju da daju svoj glas kada novi igrač treba da dođe u klub, jer su upravo treneri ti koji će raditi na njihovom razvoju - naglasio je.

Gde će Teo na kraju završiti i dalje ne znamo, ali se nadamo da će to biti neki što bolji tim, kao i ekipa u kojoj se njegov talenat neće uludo trošiti eventualnim zaglavljivanjem na klupi.

DELIJE STREPELE, ALI... Divne vesti za Crvenu zvezdu pred derbi sa Partizanom!

BONUS VIDEO: Šetalica i transparenti Grobara na 154. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.