HEROJ SA SVETSKOG PRVENSTVA PONOVO ODUŠEVIO SRBIJU: "Jučerašnji dan mi je uz venčanje bio najlepši u životu!"
Foto: Nenad Kostić

heroji

HEROJ SA SVETSKOG PRVENSTVA PONOVO ODUŠEVIO SRBIJU: "Jučerašnji dan mi je uz venčanje bio najlepši u životu!"

Partizan igra prijateljski meč protiv španske Fuenlabrade

Objavljeno:

Košarkaši Partizana igraju prijateljski meč protiv španske Fuenlabrade na otvorenom teneru na Tašmajdanu, a među navijačima na tribinama se nalazi i Aleksa Avramović.

On je na Svetskom prvenstvu bio jedan od najboljih igrača na Svetskom prvenstvu i zajedno sa saigračima obradovao Srbiju sa srebrnom medalju. On je na poluvremenu utakmice govori za Sport Klub.

- Još se nisu slegli utisci. Drago mi je što sam došao da pozdravim ekipu. Jučerašnji dan mi je uz venčanje bio najlepši u životu. kompletno, bio je savršen. Pamtiću ga zauvek i potrudiću se da bude takvih još za narod u Srbiji. Hvala svima što su mi dali vetar u leđa, ne samo meni već naciji. Borili smo se za sve vas, i doneli srebrnu medalju - poručio je Čačanin.

Otkrio je i o čemu je razgovarao sa Novakom Đokovićem:

- Nije on nama prilazio. Već mi njemu. Imao sam sreću da ga ranije upoznam. On je pojava koja zrači. Svako bi voleo da ukrade njegovo vreme. Ništa posebno što bi vas intrigiralo nismo razgovarali. Čestitali smo mu što predstavlja srbiju na način na koji je predstavlja. On je najbolji sportista koji se bavio jednim sportom. Majkl Džordan, Muhamed Ali, Novak ulazi u tu legendu, svaka mu čast na svemu.

KK Partizan
foto: Nenad Kostić

Potom je Avramović poslao jaku poruku srpskom narodu:

- Ja sam oduvek verovao u sebe. Da nisam ne bih napravio nikakav uspeh. Formula je volja što bi rekli iz Beogradskog sindikata. Nebitno da li sam imao uspone ili padove. Pristup je bio isti i to se neće menjati dok god budem igrao košarku. Duboko verujte u sve što radite. Verujte u Boga i to će vam se vratiti, siguran sam u to - poručio je Avramović.

Bonus video:

00:53

Bakljada na Tašmajdanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.