DUŠAN ALIMPIJEVIĆ UHAPŠEN NA AERODROMU ZBOG "ROLERA": Bivši trener Zvezde OTKRIO ludu anegdotu
Dušan Alimpijević, Foto: Emilija Jovanović

NEVEROVATNO!

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ UHAPŠEN NA AERODROMU ZBOG "ROLERA": Bivši trener Zvezde OTKRIO ludu anegdotu

Košarkaški trener otkrio nepoznate detalje iz perioda kada je bio trener Zvezde

Objavljeno: 10:48h

Trener Bešiktaša Dušan Alimpijević je u podkastu "Jao Mile" otkrio da je bio uhapšen na aerodromu u Frankfurtu dok je bio na klupi Crvene zvezde.

Mladi stručnjak je ispričao anegdotu sa putovanja sa Zvezdom u Evroligi, kada su išli na gostovanje Baskoniji.

- Jedno mučno putovanje, čini mi se za Baskoniju. Imali smo neku nestvarno lošu konekciju. Mi smo došli na beogradski aerodrom i oni su nama već dali karte za Frankfur, tačno taj gejt i ta mesta. Bila je neka pauza od nekih 4 i po sata na frankfurtskom aerodromu. I mi smo tamo nekih 4 i po sata, sve kafe su popijene, sve priče ispričane, a da stvar bude još gora, oni javljaju da je let još malo pomeren. Mi dolazimo u vreme kad treba da se krene i oni nama kažu da to nije taj gejt nego skroz neki drugi, skroz na drugoj strani. To je trčanje po celom aerodromu, mi dolazimo na taj gejt u poslednjim sekundama, mokri. Ja u celoj toj priči nosim neki roler za odelo. Ti staviš tu odelo i srolaš i ono se ne gužva. Nosim ga kao neki naivni slikar. I ja sa sve tim trčim po aerodromu, ono sve curi niz mene. Pazi, od šest sati čekanja smo došli do toga da smo na kraju zamalo zakasnili - započeo je priču Alimpijević.

Tek je usledio potpuni haos.

- I ja ulazim i na onom poslednjem čekiranju, oni mi cepaju tu kartu i daju mi drugu. Ja dobijam kartu između dva čoveka malo korpulentnija. Ali da stvar bude najgora, u celoj toj mojoj nervozi, meni stjuardesa kaže da odložim "roler". I ja kažem da stavi ona gde ima mesta. Avion prepun. A ona kaže: "A šta vam je to?". I onda ja napravim taj kiks, u toj nervozi, ona mene pita kao da prvi put vidi roler i ja kažem šta je to, to jest izgovorim zabranjenu reč. Posle toga nekih 15 minuta, vidim ja kroz prozor upalilo se crveno tamo. Dolazi po dečaka. Izvode me iz aviona. Ali, nećeš verovati, bili su jako ljubazni s obzirom kako mogu da budu u tim situacijama. To može da bude ozbiljno maltretiranje. I sećam se, ja prolazim kroz avion i svi se prave ljudi kao da me ne poznaju. Svi se ogradili o mene, ja pogledam u Nešu, on gleda i zviždi na drugi stranu, kao nemam ništa s njim. A moj kolega, kondicioni, misli garant žalio se, prebacuju ga u biznis klasu. Izvode me napolje i sad stajali smo ispred s policijom. Tu je pilot tražio da se izvinim.

- Tako da sam leteo sutra ujutru. Imao sam sreće, bio je još jedan direktan red iz Frankfurta, tako da sam malo odmorio tu na aerodromu. Malo sam razmislio o svojim postupcima - ispričao je Alimpijević.

BONUS VIDEO:

07:15

Intervju za Espreso - Dušan Alimpijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.