MIROTIĆ 'NALOŽIO' VLASNIKA PANATINAIKOSA, A ONDA... "Isto je pričao svim klubovima!"
Nikola Mirotić, Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

moša

MIROTIĆ 'NALOŽIO' VLASNIKA PANATINAIKOSA, A ONDA... "Isto je pričao svim klubovima!"

"Pričali smo jedne noći telefonom..."

Objavljeno: 07:27h

Sada kada je Nikola Mirotić navodno konačno dogovorio novi klub, Olimpiju Milano, čelnici rivala otkrivaju detalje pregovora sa njim.

Sportski direktor Partizana, Zoran Savić, rekao je da je Nikola Mirotić napravio grešku što je javio drugim zainteresovanim klubovima da ne dolazi kod nih, pa je tako to procurilo u javnost.

Vlasnik jednog od tih klubova, Panatinaikosa, kontroverzni Dimitris Janakopulos, otkrio je svoje iskustvo pregovaranja sa rođenim Podgoričaninom.

- U nekom trenutku sam pričao sa njim i vodili smo lep razgovor. Pričali smo jedne noći telefonom. Pokazao mi je koliko voli Grčku, a kad smo prekinuli vezu, rekao sam da ne vidim kako Mirotić neće doći u Panatinaikos. A onda sam saznao da je isto pričao i drugim klubovima - rekao je Janakopulos o košarkašu koji je predvodio Barsu prošle sezone.

Dimitris Janakopulos
foto: Profimedia

Predsednik PAO-a je rekao i za koje klubove bi voleo da završe na fajnal-foru Evrolige, ali dao je i nesubjektivnu prognozu. Obe uključuju Partizan.

- Voleo bih da vidim Panatinaikos. Olimpijakos, Partizan i Monako. Sad moja prognoza... Panatinaikos, Barselona, Monako i Partizan. Voleo bih i da CSKA zaigra i prođe na fajnal-for.

Bonus video:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.