ENIGMA OLIMPIJAKOS JE I DALJE NEREŠIVA! Zvezda nikad bliža pobedi protiv Grka, ali je Printezis ugasio snove! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

evroliga 27. kolo

ENIGMA OLIMPIJAKOS JE I DALJE NEREŠIVA! Zvezda nikad bliža pobedi protiv Grka, ali je Printezis ugasio snove! (FOTO) (VIDEO)

Sve informacije vezane za ovu utakmicu mogli ste da pratite uz naš lajv-blog
Objavljeno: 22:14h

U prvom poluvremenu videli smo poptunu kontrolu utakmice od strane Olimpijakosa. Na samom startu su napravili solidnu prednost, koja je kulminirala u 20. minutu - 30:17.

Sami donesite odluku! Da li su sudije brutalno POKRALE Zvezdu i otele joj pobedu protiv Olimpijakosa?! (VIDEO)

Beogradski crveno-beli su u utakmicu ušli bez potrebne energije, a u napadu ništa nije išlo, o čemu svedoči i sveg datih 17 poena. Treba napomenuti i da

Zvezda nije pogodila trojku u prve dve četvrtine!

U nastavku utakmice totalno drugačija slika! Zvezda je ušla sa mnogo više energije, počeli su da ulaze i šutevi, pa se u poslednjih dva minuta ušlo sa +1 za srpsku ekipu!

foto: Filip Plavčić

Nastavila se serija izabranika Dejana Radonjića i dostigla čak 19:0 čime je Zvezda došla na plus 8 na sedam minuta do kraja!

Međutim, trgnula se gostujuća ekipa i uspela da se vrati u meč i došlo je do dramatične završnice u kojoj je na trojku Marka Gudurića istom merom uzvratio Jorgos Printezis, pa je došlo do produžetaka!

FRKA U ARENI! Branko Lazić se zakačio s navijačem Zvezde i onda uradio nesto što niko nije očekivao! (VIDEO)

U produžecima, gde je viđena prava penal završnica, bolje se snašla ekipa i došla do trijumfa pogotkom Jorgosa Printezisa na tri sekunde pre kraja!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.