LUDA NBA NOĆ: Braća Lopez u glavnim ulogama, jedan se pesničio, drugi dao koš za pobedu! Baksi usrećili Jokića i Denver! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/NBA Conference

NEVEROVATNO

LUDA NBA NOĆ: Braća Lopez u glavnim ulogama, jedan se pesničio, drugi dao koš za pobedu! Baksi usrećili Jokića i Denver! (VIDEO)

Zaista ne znamo odakle pre da počnemo sa pisanjem izveštaja o onome što se događalo u noći između utorka i srede u najjačoj ligi na svetu
Objavljeno: 08:41h

Na kraju su uspeli u tome, a za obojicu je utakmica bila završena i nema sumnje da ih čeka žestoka kazna i vremenska i novčana.

Na tom duelu na kraju je slavio Toronto 122:120 i to preokretom koji su napravili upravo posle te tuče. Prvo su izborili produžetak, a onda preko DeRozana i Petersona stigli do pet poena prednosti u poslednjem minutu koji su bili nedostižni za "bikove".

Inače, ovo je bio prvi trijumf Reptorsa nad Bulsima posle 11 uzastopnih utakmica, tačnije od 31. decembra 2013. godine.

Demarkus Kazins je izdominirao protiv Memfisa donevši Nju Orleansu pobedu 95:82 sa 41 poenom i 17 skokova, iako je u jednom trenutku bio na ivici da dobije po ko zna koji put tehničku grešku.

Uz njega i Dejvisovih 19 poena i 13 skokova Grizlisi sa jedino raspoloženim Konlijem sa 16 poena, nisu imali šansu.

Braća Kari jedan protiv drugog, a na kraju je opet bio bolji stariji. Golden Stejt je protiv Dalasa 112:87 ostvario svoj 28. trijumf u gostima ove sezone.

Stef Kari nije bio nešto šuterski raspoložen protiv mlađeg Seta, a nije mnogo ni pokušavao pa nas tako ne iznenađuje njegovih 17 poena, ali je zato to nadoknadio Klej Tompson sa 23 uz 18 koševa Klarka.

Mlađi Set Kari je postigao 10 poena i bio treći najefikasniji igrač Maveriksa posle Dirka Novickog sa 16 i Jogija Ferela sa 12 poena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.